CNVC - Cupa Reșița

Resita, 04 iul. - 05 iul. 2020
www.cb-rally.ro

>


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Emil Nestor a stabilit cel mai bun timp al primei zile din cadrul Trofeului TOTAL Brasov

Data: 08 Iunie 2019 / Coasta

Emil Nestor a fost mai rapid decat principalul sau rival, Lucien Hora, in ambele manse de antrenamente cronometrate desfasurate astazi, pe dumul Poienii, in cadrul Trofeului TOTAL Brasov. Ambii si-au stabilit cele mai bune rezultate ale zilei in mansa intai de antrenamente, nereusind sa isi imbunatateasca timpii pe urcarea finala. Astfel, Emil Nestor va luat ultimul startul in mansele de concurs ce se vor desfasura maine. Silviu Dumitrescu ramane cu al treilea rezultat al antrenamentelor, scazandu-si cu 0.776 timpul primei urcari.


Emil Nestor (Foto: RallyZoom.ro)

Emil Nestor (Norma M20 FC) si Lucien Hora (Lola B99/50) sunt principalii protagonisti ai inceputului de sezon in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Daca in etapa intai, de la Rasnov, Hora a iesit invingator iar Nestor s-a clasat al doilea, ei au facut rocada in urmatoarea etapa. Acest duel continua si in Trofeul TOTAL Brasov, Emil Nestor fiind cel mai rapid concurent al primei zilei iar Lucien Hora clasandu-se al doilea. Desi in antrenamente, diferenta dintre cei doi a fost de aproape o secunda si jumatate, ne asteptam ca timpii sa fie mai apropiati in concursul de maine, tinand cont de diferenta extrem de mica din etapa precedenta.


Lucien Hora (Foto: Rally Cow)

Dupa ce a reusit sa ia startul la Brasov cu a sa Osella PA21/E2, Silviu Dumitrescu arata ca progreseaza din punct de vedere al acomodarii, imbunatatindu-si rezultatele cu fiecare urcare de astazi. El incheie ziua cu al treilea timp, la 0.77 secunde in urma lui Hora si la peste 5 secunde in fata celui de-al patrulea clasat, Costi Stratnic (Dacia STCC). Ocupant al ultimei pozitii de pe podiumul general in etapa de la Cheile Gradistei, Stratnic a incheiat ziua in fata lui Lucian Radut (Mitsubishi Lancer Evo 8,5). Al saselea rezultat al categoriei OPEN a fost obtinut fr Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge Evo), cu foarte putin mai rapid decat Aurelian Andronache (Speed Car GT 1000R). De altfel, patru piloti s-au aflat in aceeasi secunda, Alexandru Pitigoi (Porsche 911 GT3) si Julian Raduta (Mercedes Benz 190 Evo 2), ocupantii pozitiilor 8, respectiv 9, nefiind departe nici ei. 


Julian Raduta (Foto: Rally Cow)

Calin Manitiu (Subaru Impreza N12) a fost, din nou, cel mai rapid pilot al grupei N si a obtinut ultima pozitie din top 10 general, fiind urmat de Riccardo Tarabelli, Dani Otil, Octavian Ciovica si Alex Mirea. Din clasamentul antrenamentelor lipsesc doi dintre obisnuitii top 10. Inca o data, motorul lui Bodgan Cuzma a cedat, de data asta in recunoasteri. Uleiul impastiat pe traseu l-a facut pe Calin Fagadar sa iasa in decor, lovind puternic parapetul de ciment de pe margine si distrugandu-si frumoasa masina de concurs. Si Dragos Savloschi a abandonat in acealsi fel, din acelasi motiv.

Rezultatele zilei din cadrul Trofeului TOTAL Brasov pot fi accesate aici.

Programul zilei secunde a Trofeului TOTAL Brașov:
Duminică, 9 Iunie 2019
Începând cu 09:00 - Recunoașteri
Începând cu 14:30 - Concurs

Circulația rutieră va fi restrictionată pe sectorul DN1E-Calea Poienii (șirul Livezii) cuprins între Biblioteca Județeană Brașov și Hotel Drachenhaus Poiana Brașov, după cum urmează:

Duminică, 9 Iunie 2019, în intervalul orar 08:30 - 13:00 și 14:00 - 20:00

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri