CNVC - Cupa Reșița

Resita, 04 iul. - 05 iul. 2020
www.cb-rally.ro

>


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Aurelian Dode Andronache: Ma relaxez in masina de curse

Data: 09 Iunie 2019 / Coasta

Dode Andronache a facut pasul in 2019 la o noua masina, un prototip SpeedCar GT 1000R, alaturandu-se noului val din campionatul de viteza in coasta. Acomodarea s-a facut usor si rezultatele incep sa apara. Am stat de vorba cu pilotul Yacco Racing Romania cu ocazia Trofeului TOTAL Brasov.

Cum este noua masina? Te-ai adaptat foarte repede la ea.
Imi place foarte mult si nu m-as mai intoarce inapoi de la prototipuri. Imi plac extraordinar de mult acest gen de masini. Sper sa reusesc pentru sezonul urmator sa iau un Radical sau altceva mult mai tare, dar pana atunci vreau sa termin acest an cu aceasta masina. Sunt foarte multumit de ea.
Masina este un Speedcar GT care a fost a colegului meu de echipa, Marian Andrei. Cantareste 450 kg si dezvolta o putere de 185 cai putere. Are o cutie secventiala cu 6 trepte. Pe scurt, este o masina senzationala.

Ai mai incercat-o inainte de sezonul asta?
Nu, niciodata. Am luat contactul cu ea la Rasnov, am folosit-o la Cheile Gradistei iar acum suntem aici, la Poiana Brasov.

Cum vezi campionatul de viteza in coasta?
Campionatul a crescut foarte mult. De fapt toate competitiile auto s-au dezvolatat foarte mult. Nu zic asta pentru ca Norris Mageanu este prietenul meu, dar din ce vad eu din postura de pilot, este ca nivelul a crescut foarte mult, din punct de vedere al concurentilor, al securitatii, al materialului de concurs. Iar la coasta, eu zic ca asta este viitorul, monoposturile si prototipurile.

Chiar daca ne-ai zis ca iti place mult masina, am vazut ca ai pus-o la vanzare.
Daca se va vinde, imi voi lua un Radical sau alteceva asemanator, ceva mai tare decat ea.

Ti-ai propus un obiectiv pentru acest sezon?
Nu. Vreau sa termin cu bine si sa ma simt bine. Eu nu ma bat cu nimeni altcineva decat cu mine. Ma relaxez in masina de curse. Daca va uitati pe niste filmari, veti vedea ca eu zambesc la volan. De felul meu nu sunt un tip zambaret, dar la volan ma destind si ma simt extraordinar.

Iti place traseul de aici?
Dupa parerea mea, Poiana Brasov este coasta perfecta. Este senzationala atat din punct de vedere al configuratiei traseului cat si din punct de vedere asfalt. Porbabil ca in concurs se vor face timpi foarte buni, daca vremea ramane buna.

Multumim si multa bafta!
Si eu va multumesc. Multe bafta si voua si colegilor mei!

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri