CNVC - Cupa Reșița

Resita, 04 iul. - 05 iul. 2020
www.cb-rally.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Trofeul TOTAL Brasov: Nestor, mai rapid cu 0,956 secunde decat Dumitrescu in prima mansa de concurs

Data: 09 Iunie 2019 / Coasta

Emil Nestor a luat prima optiune la castigarea Trofeului TOTAL Brasov, cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, dupa ce s-a impus in prima mansa de concurs. Pilotul Normei M20 FC, a fost mai rapid cu aproape o secunda decat Silviu Dumitrescu, in timp ce Lucien Hora a obtinut doar al treilea timp, la inca o secunda si jumatate in urma lui Dumitrescu.


          Emil Nestor (Foto: Rally Cow)

Dupa ce cel mai bun timp al zilei de sambata a fost 2:18,649, rezultatele s-au imbunatatit considerabil in prima mansa de concurs a Trofeului TOTAL Brasov, desfasurata duminica. Castigatorul etapei precedente, Emil Nestor, a oprit cronometrul la 2:14,904, fiind mai rapid cu 2,475 secunde decat Lucien Hora (Lola B99/50), cel cu care s-a duelat in acest inceput de sezon dar si ziua de sambata a acestei etape. Totusi, in mansa de concurs, Silviu Dumitrescu (Osella PA21/E2) a aratat un progres remarcabil fata de rezultatele de ieri, reusind sa se interpuna intre cei doi, la 0,956 secunde in urma lui Nestor.

Desi a avut probleme tehnice ieri, Bogdan Cuzma (Mitsubishi Lancer Evo IX) a reusit sa ia startul in mansa de concurs si sa fie cel mai rapid pilot al unui turism. Cuzma s-a clasat al patrulea in clasamentul OPEN, in fata lui Costi Stratnic (Dacia STCC) si a lui Lucian Radut (Mitsubishi Lancer Evo 8,5). Alexandru Pitigoi a adus Porsche-ul 911 GT3 pe traseul de pe drumul Poienii, obtinand in prima mansa cel de-al saptelea rezultat "la general". El a fost urmat de Aurelian Andronache (Speed Car GT 1000R) si de Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge Evo).


          Alexandru Pitigoi (Foto: Rally Cow)

Elias Raduta (Mercedes Benz 190 Evo 2) a incheiat mansa intati de concurs al zecelea, in fata celui mai rapid pilot al categoriei 2 Roti Motrice (F2), Andrei Serban (Skoda Fabia). Principalul rival al lui Andrei "Sanu" este Riccardo Tarabelli (Ranault Clio), diferenta dintre cei doi fiind momentan de 0,654 secunde. Calin Manitiu (Subaru Impreza N12) a ocupat al 13-lea loc al clasamentului general si primul la grupa N, dar Octavian Ciovica tine aproape, la doar 0.367 secunde in urma rivaului sau de la N.

Castigatorii Trofeului TOTAL Brasov se vor stabili dupa desfasurarea mansei finalde de concurs.

Rezultatele LIVE pot fi accesate aici.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri