CNRB - Raliul Sibiului

Sibiu, 14 aug. - 15 aug. 2020
www.raliul-sibiului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu concurează în acest weekend pe teren propriu

Data: 26 Iulie 2019 / Raliuri

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor evolua în acest weekend pe teren propriu în Raliul Sibiului, etapa a cincea din Campionatul Național de Raliuri. Echipajul sibian a pregătit numeroase suprize pentru fanii care vor veni în parcul de service.


Foto: Rally Cow

Cu 66,4 puncte după primele patru etape, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu își mai pot atinge obiectivul stabilit pentru acest sezon: podium în clasamentul general la finalul ediției din 2019 a Campionatului Național de Raliuri. Iar etapa de la Sibiu este locul perfect pentru a aduna puncte în lupta cu rivalii din competiția internă.

“Este primul nostru sezon cu Skoda Fabia R5 și ne-am stabilit un obiectiv ambițios, dar care este încă perfect realizabil. Urmează Raliul Sibiului, cursa de pe teren propriu, și voi încerca să adun cât mai multe puncte aici”, a spus Sebastian Barbu.  

Fiind cursa de casă, echipajul sibian, împreună cu partenerii din 2019, au pregătit numeroase surprize pentru spectatori. Astfel, toți suporterii care vor cumpăra patru doze de energizant Yiippi Mango Energie Drink vor participa la o tombolă având ca premiu o excursie all inclusive la Raliul Spaniei, etapa din WRC programată în perioada 24 – 27 octombrie, iar cei care cumpără orice sticlă de vin Gorgandin sunt înscriși automat la tombola cu câștigarea unui loc la shakedown-ul de la Transilvania Rally, pe 28 – 29 septembrie.


Foto: Rally Cow

“Împreună cu partenerii noștri am pregătit o serie de activări în parcul de service și sper să atragem asfel cât mai mulți spectatori care să urmărească în acest weekend acțiunea din Raliul Sibiului”, a continuat Sebastian Barbu.

Raliul Sibiului are în total 15 probe speciale cu o lungime de 125 de kilometri. Vineri, în prima zi, sunt programate 4 speciale cu începere de la ora 16:00, iar sâmbătă restul de 11 probe cu start de la ora 09:09.

“Sunt probe interesante și cred că spectatorii au ce vedea la această etapă. Cu siguranță va fi o luptă strânsă pentru locurile de pe podium și sper ca după cele 15 probe speciale să fim și noi în top 3”, a adăugat și Bogdan Iancu, copilotul echipajului.

Echipajul Sebastian Barbu / Bogdan Iancu este susținut în sezonul 2019 de următorii parteneri: vinurile Gorgandin, Yiippi Mango Lifestyle Energy Drink, Indsoft, Geometrica Architects, Eglo Romania, Sorcani Sibiu, D&D Arad, P1, Hankook Tire prin Bucur Tuning și Kron-Tour Lufthansa City Center.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri