CNRB - Raliul Sibiului

Sibiu, 14 aug. - 15 aug. 2020
www.raliul-sibiului.ro

>


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Zoli Juhos revine in topul CNRD

Data: 29 Iulie 2019 / Raliuri

Raliul Sibiului a consemnat revenirea lui Zoli Juhosz in Campionatul National de Raliuri Dunlop. La prima sa aparitie in doi ani si intaiul raliu cu o Skoda Fabia R5, Zoli Juhos si Lorand Bako au incheiat competitia in top 5, repezentand una dintre revelatiile intrecerii.


Foto: RallyZoom.ro

Lista de inscrieri a editiei 2019 a Raliului Sibiului, etapa a cincea a Campionatului National de Raliuri Dunlop, a oferit o surpriza extrem de placuta. Dupa o pauza de doi ani, Zoli Juhos a revenit pe probele speciale. Mai mult, a facut-o la volanul unei masini de top, Skoda Fabia R5, model de referinta in categoria sa inclusiv in Campionatul Mondial. “Ma bucur ca impreuna cu Lorand Bako am reusit sa ne intoarcem intr-un sport care reprezinta hobbyul nostru.  Cu atat mai mult cu cat vom avea la dispozitie o masina de top. Este vorba despre un exemplar Skoda Fabia R5 pe care l-ati mai vazut pe probele speciale in acest an, fiind masina cu care concureaza Titi Aur. Ii multumim lui Titi pentru incredere si pentru modul in care a raspuns dorintei noastre de a o inchiria pentru programul nostru. Si, evident, le multumesc partenerilor care ne-au sprijinit  in acest demers”, spunea, inaintea startului, Zoli.

Tinand cont ca intregul program a fost pus “pe roate” intr-un interval de timp extrem de scurt, iar materialul de concurs era unul nou, obiectivul pentru intrecerea de la Sibiu a fost acomodarea cu masina. “Shakedownul va reprezenta primul prilej de a simti aceasta masina. Vom incerca inca de la acesti primi kilometri, ca si pe probele speciale, sa o cunoastem cat mai bine si sa acumulam experienta. Nu avem presiune, ne dorim sa incheiem competitia cu bine si sa ne simtim bine”, concluziona la acel moment Juhos.


Foto: RallyZoom.ro

Obiectiv indeplinit la capatul Raliului Sibiului. Zoli si Lorand progresat cu fiecare proba, lucru reliefat atat de trasele abordate, cat si de timpii realizati pe probele speciale. Iar la final au ocupat pozitia a cincea in ierarhia Open si au fost la un pas de podium atat in clasamentul FIA, cat si in cel la Clasa RC2. Un rezultat notabil atat tinand cont de perioada de pauza, cat si de faptul ca era vorba despre prima competitie cu Skoda Fabia R5. “Ne-am simtit sensational. Suntem fericiti pentru modul in care a decurs acest weekend si asteptam cu nerabdare urmatoarele noastre aparitii. Pentru ca la Sibiu am facut doar primul pas in noul nostru proiect. Vom lua startul la inca o etapa pe asfalt, la Cluj-Napoca, dar ne dorim sa participam si la o runda pe macadam, pentru a experimenta  si experientele pe care o astfel de masina ti le ofera pe aceasta suprafata”, a concluzionat Juhos.

Zoltan Juhos si Lorand Bako le multumesc partenerilor TSG, ASAM, UNIQA, COMPEXIT, PERLA HARGHITEI, MAYA MOTORS.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri