WRC - Renties Ypres Rally Belgium

Belgia, 19 nov. - 22 nov. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Abandon in Finlanda pentru echipajul romanesc din Junior WRC. Raul Badiu, spitalizat

Data: 02 August 2019 / World Rally Championship

Raul Badiu si Gabriel Lazar au incheiat prematur Raliul Finlandei, una dintre cele mai importante etape din Campionatul Mondial de Raliuri. Din pacate, echipajul romanesc a iesit in decor la o viteza mare, fiind necesara interventia echipajului medical. Starea ambilor concurenti este stabila desi Raul Badiu a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Jyvaskyla.

Raul Badiu si Gabriel Lazar au inceput bine Raliul Finlandei, obtinand cel de-al doilea timp pe jumatate din cele sase probe speciale in care au luat startul. Ei au ocupat locul secund pe superspeciala de debut de joi, dar si pe probele 4 si 5, desfasurate vineri inainte de pranz. Dupa PS5, ei ocupau cea de-a patra pozitie a clasamentului Junior WRC.

Insa pe cea de-a sasea speciala, echipajul romanesc a iesit in decor la viteza mare, lovind puternic masina. Raul Badiu a fost transportat de urgenta cu elicopterul medical la spitalul din Jyvaskyla, unde s-a constatat ca are doua coaste rupte. El va ramane spitalizat in zilele urmatoare si are interdictie de a zbura pentru o saptamana. Gabriel Lazar a scapat mai usor, insa a fost si el transportat la spital pentru investigatii, conform informarii facute de copilotul roman pe pagina sa de Facebook.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri