Raliul Bucovinei

Suceava, 24 apr. - 25 apr. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Raliu pe tocuri!

Data: 26 Septembrie 2019 / Raliuri

Câteva dintre concurentele Total Transilvania Rally powered by Ford 2019 vor „înlocui” volanul maşinii de concurs cu tocuri înalte de 10 cm, pentru o cursă inedită. Mai exact, Alina Bianca Pop, copilot Napoca Rally Academy, Cristiana Oprea şi Diana Haţegan, care formează singurul echipaj sută la sută feminin românesc din Campionatul European de Raliuri, şi Mihaela Dobranici, singura româncă ce a participat în Campionatul Mondial de Raliuri, vor alerga pe tocuri, joi, 26 septembrie, de la ora 16:15, pe esplanada dintre stadionul Cluj Arena şi Sala Polivalentă alături de atletele Mihaela Botezan, Laura Popescu (campioană naţională la maraton), Argentina Korobian, Violeta Chifor (campioane naţionale la ştafetă), Adina Mureşan şi modelul Corina Câmpean. Cursa, care va avea o lungime de 50 de metri, este o avanpremieră la ineditul Cros pe Tocuri, cu Farmec şi Stil, organizat de Clubul Sportiv Atletic Cluj în parteneriat cu Transilvania Rally, şi care se va desfăşura sâmbătă, de la ora 12:00, pe Aleea Stadionului, pe o distanţă de 700 de metri.

            Obişnuite cu adrenalina din maşinile de curse cu sute de cai putere, sportivele de la Total Transilvania Rally powered by Ford se întreabă dacă tocurile se vor potrivi cu combinezonul. „A venit şi acel moment în care mă întreb ce tocuri se potrivesc mai bine la combinezon. Noi, fetele, ştim ce înseamnă să alergi în fiecare zi pe tocuri între diversele to-do list-uri. Aşa că zic să ne şi distrăm puţin la crosul pe tocuri”, a spus Cristiana Oprea. „Este o iniţiativă inedită acest cros pe tocuri. Răspund cu plăcere şi la acest gen de provocări şi vom vedea dacă am ales tocurile potrivite la linia de finish. Cu siguranța ne vom distra! Vă aştept pe probele Transilvania Rally, însă nu pe tocuri”, s-a amuzat Alina Pop.

 

Sponsorii Total Transilvania Rally powered by Ford 2019 sunt: Total, Ford, OMV, BT Leasing, DeLonghi.

Partenerii Total Transilvania Rally powered by Ford 2019 sunt: Europa FM, Radio Cluj, Coca-Cola, Bianco Milano, Ursus, Smart HR, CERT Transilvania, OST Cluj, Motivation România, Clujul Pedalează.

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri