Trofeul Baia Mare (va fi reprogramat)

Baia Mare, 30 mai - 31 mai 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Titi Aur la Trofeul Opel

Data: 17 Octombrie 2019 / Coasta

Mii de iubitori ai sporturilor cu motor au profitat de vremea bună pentru a asista la ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă desfășurată la Poiana Brașov. ” A fost, ca de fiecare dată, o adevărată plăcere să concurez aici”, a declarat multiplul campion național Titi Aur. Acesta a evoluat, la categoria S20, acolo unde, alături de un alt laureat în întrecerile naționale de raliuri, Dan Gîrtofan, miza principală a fost spectacolul. Și aceasta pentru că, nefiiind prezenți cu program complet în întrecerile de viteză în coastă, cei doi nu aveau drept miză punctele puse în joc pentru ierarhiile campionatului.

Obiectivul principal a fost atins, Titi stârnind aplauzele fanilor cu glisadele sale pe virajele traseului atât la recunoașteri și antrenamente, cât și în manșele de calificare și de concurs. Uneori, după cum afirma chiar el, a profitat de lipsa de presiune pentru a le amplifica, spre satisfacția fanilor. 

Pentru Titi Aur n-a fost ultima apariție din acest sezon. Aceasta se va produce la București, pe 25 și 26 octombrie, atunci când este programată ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally.

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri