Raliul Argesului

Pitesti, 26 iun. - 27 iun. 2020
www.raliulargesului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

TESS Rally 48: Interviu Simone Tempestini dupa PS6

Data: 19 Octombrie 2019 / Raliuri

Cu doua probe ramase de parcurs, Simone Tempestini conduce detasat TESS Rally 48. Campionul national ne-a raspuns catorva intrebari in timpul incursiunii sale prin parcul de service.

Cum a fost pana acum TESS Rally 48 pentru voi?
Pana acum a fost un raliu frumos. De altfel, eu de fiecare data cand concurez la Brasov ma simt foarte bine. Probele sunt destul de grele dar in mare parte imi plac. M-am distrat bine pe acestea, pana in momentul de fata. Mai ales astazi, fiind o zi mai linistita din punct de vedere mental, am apucat sa ne simtim bine, sa avem placerea de a parcuge probele. Ne dorim sa ajungem la final in pozitia pe care o avem acum.

Felicitari pentru ca teoretic ai obtinut deja un nou titlu de campion national absolut! Ce parere ai despre modul in care s-a decis acesta?
Sunt foarte bucuros dar pana ce nu ajungem la finalul cursei nu putem sa fim 100% siguri. Modul in care s-a decis face parte din raliuri. La alte raliuri am avut noi parte de probleme, de data asta au patit-o altii. Eu ma bucur ca am aratat un ritm bun pe probe.

Brasovul iti prieste. Prima ta victorie a avut loc aici iar acum esti aproape de a castiga TESS Rally pentrua cincea oara consecutiv.
Mai avem doua probe destul de lungi si de grele. Speram sa reusim pentru a cincea oara aici. Si asta este o dovada ca ne place mult aici.

In ce configuratie preferi Raliul Brasovului, asfalt sau macadam?
Dupa ce am descoperit si probele de astazi, dar si pentru ca macadamul este suprafata mea preferata, nu exista dubii. Macadam!

Dan Terea
Echipa AutoRally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri