Raliul Argesului

Pitesti, 26 iun. - 27 iun. 2020
www.raliulargesului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

TESS Rally 48: Interviu Dan Girtofan dupa PS6

Data: 19 Octombrie 2019 / Raliuri

Aflat momentan pe a treia pozitie a clasamentului genaral al raliului, Dan Girtofan lupta pentru a recupera cele 8 secunde care il despart de locul secund, cu doua probe speciale ramase de parcurs. Am stat de vorba cu Giri dupa PS6, la trecerea prin parcul de service.


                                                                    Foto: RallyZoom.ro

Cum a fost pana acum TESS Rally 48 pentru voi?
A fost un raliu bun, exceptand incidentul de ieri de pe PS1 Sacele, cand l-am prins pe Vali Porcisteanu si am pierdut destul de mult timp. Sa vedem, poate ne va fi dat un timp arbitrar, daca nu, asta e. Scopul nostru este sa evoluam frumos si fara riscuri, sa avem un parcurs bun si sa terminam cu bine raliul.

Sunt 8 secunde intre tine si Sebi Barbu in acest moment.
Vom incerca sa le castigam inapoi, daca se poate. Daca nu se poate, vom fi multumiti oricum si vrem sa terminam sezonul in picioare. Exceptand abandonul de la Cluj, probabil ca am fi avut podiumuri pe linie sezonul asta si ar fi fost imbucurator. Si lupta pentru titlu ar fi fost altfel in aceste conditii.

Banuiesc ca urmaresti indeaproape evolutia lui Andrei, care are pana acum un parcurs foarte bun.
Andrei are o miza aici, sa obtina cat mai multe puncte, astfel ca in clasamentul final al sezonului sa fie cat mai sus la general. Probabil undeva pe locul 6, daca termina asa cum a inceput raliul asta si se mentine pe aceasta pozitie in clasament. Ar fi nesperat si foarte bun pentru el!

Dan Terea
Echipa AutoRally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri