Super Rally Galati

Galati, 03 apr. - 04 apr. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Titi Aur, ultima reprezentatie in 2019

Data: 25 Octombrie 2019 / Super Rally

Etapa de final a Campionatului National de Super Rally, gazduita sambata in Capitala, va reprezenta si ultima aparitie intr-o competitie oficiala pentru multiplul campion national de raliuri Titi Aur. Sustinator declarat al seriei initiate de bunul sau prieten Mihai Leu si care are rolul de a da o alta dimensiune promovarii motorsportului, Titi isi propune, ca de fiecare data, sa ofere spectacol. "Vremea se anunta buna si sunt sigur ca vom avea alaturi, ca si anul trecut, mii de bucuresteni. Acestia au prilejul sa vada la lucru masini de raliu, precum cea pe care evoluez eu, Skoda Fabia R5, sau vedetele intrecerilor de viteza in coasta. Competitii care, astfel, se bucura de o buna promovare in locatii in care acest tip de competitii se pot organiza greu sau deloc", a precizat Aur.

Peste 40 de concurenti se vor afla pe lista de start. Intre acestia si Manfred Stohl, fost campion mondial de raliuri in competitia masinilor de productie. Adversar, de-a lungul timpului, dar si un apropiat al lui Titi, acesta a profitat de prilej pentru a merge la Academia Titi Aur, ATA, inainte de evolutia de maine cu un model Ford Fiesta electric. "Ma bucur ca ne-am revazut si ca ne reintalnim intr-un concurs. Si sunt convins ca impreuna vom reusi sa le oferim iubitorilor de cai putere un spectacol de tinuta", a precizat Titi.

Competitia va avea loc pe un traseu special amenajat in zona Parcului Herastrau, pe soseaua Kiseleff, accesul publicului fiind gratuit. Ea va debuta la ora 8:30, atunci cand sunt programate mansele de calificari. Marea finala se va desfasura intre orele 15:00 si 18:00.

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri