CNRB - Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Brasov, Odorheiu Secuiesc, 17 iul. - 18 iul. 2020
www.raliulbrasovului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Bogdan Marişca în top 5 la finalul unui sezon dificil!

Data: 21 Noiembrie 2019 / Raliuri

Sezonul 2019 a fost unul presărat cu satisfacţii, dar şi cu unele probleme pentru Bogdan Marişca. Pilotul Napoca Rally Academy a luat startul la şase din cele opt etape ale competiţiei interne. A încheiat pe a doua treaptă a podiumului la Raliul Harghitei şi la Transilvania Rally, a venit pe şase la Raliul Aradului, iar la Argeş, Sibiu şi Iaşi a abandonat. În final, locul 5 în clasamentul general al piloţilor şi titlul la echipe  alături de Napoca Rally Academy.

„Ca echipaj am terminat mai jos decât ne-am propus în acest an. Am fost prezenţi la şase etape, dintre care la două am terminat pe locul secund, una am încheiat-o pe şase şi la trei am avut abandonuri. Au fost şi probleme tehnice, au fost şi greşeli pe care le-am făcut, dar acesta este motorsportul, este un sport tehnico-aplicativ, în care şi materialul de concurs, în speţă maşina, are sensibilităţile ei, şi oricât de bine ai pregăti o maşină, există riscul să se strice. Ne bucurăm în schimb că echipa şi-a atins obiectivele. Colegii mei, tinerii piloţi NRA, şi-au atins fiecare obiectivul, au ieşit campioni la clasele lor. Astfel şi-au adus, substanţial, contribuţia la câştigarea unui nou titlu la echipe, al şaselea pentru noi. Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi ne-au susţinut pe parcursul acestui sezon. Muncim deja la proiectele pentru anul următor. Vom încerca să continuăm pe drumul pe care Napoca Rally Academy a pornit acum 12 ani”, a declarat Bogdan Marişca, care la finalul lunii trecute a luat startul şi la etapa finală a Campionatului Naţional de Super Rally de la Bucureşti, pe care a încheiat-o pe treapta a treia a podiumului.

Bogdan Marişca a pilotat în 2019 un Ford Fiesta R5 şi i-a avut copiloţi pe Sebastian Itu şi pe Karoly Borbely.

Echipajul condus de Bogdan Marişca a fost susţinut în sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primăria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, Europa FM.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri