Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Promo Rally TOTAL, în premieră la Odorheiu Secuiesc

Data: 27 Noiembrie 2019 / Alte competitii

După startul sezonului VI din Orașul Râșnov, cunoscuta competiție sportivă pentru amatori, Promo Rally TOTAL, intră în faza interjudețeană a calendarului sportiv 2019 – 2020 și poposește în premieră, Duminică, 15 Decembrie 2019, la Odorheiu Secuiesc, în Județul Harghita.


Andi Măraru (BMW 320i) a încântat prin evoluția sa privirile spectatorilor la prima etapă Promo Rally TOTAL (Foto: Ionuț Nechifor - Autostiri.ro)

“Introducerea în calendarul sportiv a unei etape în Județul Harghita nu a fost întâmplătoare. În primul rând, în județul vecin avem o tradiție istorică de colaborări excelente pe linie de organizări de competiții sportive auto. Cluburile sportive Pro Motor Harghita și Maxx Racing sunt cluburi partenere Auto Blic de câteva decenii. În al doilea rând, mergem în Harghita pentru a fi mai aproape de numeroșii pasionați și practicanți de sport auto din zonă, care se regăsesc sezon după sezon pe listele de start a etapelor organizate în Brașov. Nu în ultimul rând, extindem proiectul nostru la inițiativa partenerului nostru oficial, TOTAL România, în scopul de a promova produsele companiei, dar și la inițiativa Federației Române de Automobilism Sportiv pentru a lărgi aria de selecție pentru amatori dornici să devină sportivi de performanță în automobilism. Mulțumim autorităților locale pentru deschidere și implicare. Sperăm la o participare numeroasă atât din partea amatorilor locali, cât și din partea celor care în fiecare sezon populează lista de start.“ a declarat managerul proiectului Promo Rally TOTAL, Cristian Andrei.


Luigi Lungu (Citroen C2 VTS) este câștigătorul primei etape Promo Rally TOTAL (Foto: Ionuț Nechifor - Autostiri.ro)

La rândul lui, coorganizatorul etapei harghitene, președintele Clubului Sportiv Maxx Racing, domnul Csaba Ferencz s-a declarat încrezător pentru faptul că numeroși amatori harghiteni vor dori să-și măsoare calitățile în pilotajul sportiv pe traseul care va fi amenajat în Parcul Central din Odorheiu Secuiesc. “Cunosc foarte mulți tineri din județul nostru care au în curte automobile <de stradă> pregătite pentru competiții auto. Mulți dintre ei au participat la etapele Promo Rally din edițiile trecute și sunt convins că se vor simți mai în siguranță într-o competiție sportivă organizată decât pe străzile orașului, printre participanții la trafic. De aceea am fost de acord cu extinderea proiectului și la noi.“

Etapa a doua Promo Rally TOTAL se va desfășura Duminică, 15 Decembrie 2019, în Parcul Central din Odorheiu Secuiesc, după următorul program:

08:00 - 09:30

Înscrieri la fața locului

Validarea înscrierilor primite on-line

08:15 - 09:45

Verificări tehnice

09:45 - 10:00

Briefing cu participanții

10:00 - 11:30

Antrenament

11:30 - 13:00 

Concurs - Manșa I

13:00 - 14:30

Concurs - Manșa a II-a

14:30 - 16:00

Concurs - Manșa a III-a

16:30

Afișarea rezultatelor

Festivitatea de premiere

 


Emil Vincze (Mitsubishi Lancer Evo IX) a parcurs demonstrativ traseul etapei râșnovene (Foto: Ionuț Nechifor - Autostiri.ro)

Documente Etapa a II-a:

 Regulament

 Cerere inscriere concurent

 Cerere inscriere echipa

 Declaratie utilizare auto

 Declaratie autovehiucle neinmatriculate

 Harta generala

Promo Rally TOTAL este susținut de:
TOTAL România - partener oficial
Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport - parteneri principali
Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli, Racing Sim - parteneri

Promo Rally TOTAL este organizat de ACS Auto Blic, în parteneriat cu CS Maxx Racing sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Un eveniment organizat cu Primăriei și Consiliului Local Odorheiu Secuiesc.

Parteneri media: Rock FMNewsBV.roZile și Nopțiautorally.ro.

Biroul de presă
Promo Rally TOTAL

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri