CNRB - Raliul Sibiului

Sibiu, 14 aug. - 15 aug. 2020
www.raliul-sibiului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Auto Blic Brașov la ora bilanțului de final de an

Data: 20 Decembrie 2019 / Raliuri

Cu o săptămână înainte de Sărbătoarea Sfântă a Crăciunului și cu două de trecerea în anul 2020, clubul Auto Blic Brașov trece ”linia de sosire” a activităților organizatorice desfășurate din anul 2019 cu fruntea sus.

Un succint bilanț al anului competițional desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv relevă faptul că echipa Auto Blic a fost implicată direct (titular de permis de organizare) sau indirect în nu mai puțin de nouă etape naționale de viteză în coastă și raliuri. De asemenea, echipa Auto Blic a continuat și continuă proiectul Promo Rally, un proiect care își propune să aibă o anvergură națională în viitorul extrem de apropiat.

Cristian Andrei – Director Sportiv Auto Blic:

“Am parcurs un an competițional cu foarte multe realizări bune și pentru asta ne mândrim. Am avut parte și de lucruri mai puțin bune și ne bucurăm, din nou, pentru că le-am identificat, le-am asumat și în foarte mare măsură le-am îndepărtat.“

Bela Stoica – Președintele Auto Blic:

“Încheiem din nou un an bogat în realizări sportive semnificative și ca pondere, dar și de conținut. Acest bilanț pozitiv, aceste realizări pozitive nu ar fi avut loc fără:

  • Tânăra și entuziasta echipă managerială condusă de Cristian Andrei;
  • Contribuța echipei de logistică condusă de Petru Togănel;
  • Partenerii tradiționali Auto Blic: TESS Brașov, TOTAL România, PRO-X, KONVEKTA, MOBIL 1, TELL Brașov, OMNIASIG, INFINITY TROPHY, CYCLON MOTORSPORT, AUTO CHELU, COMPREST, SERUS AUTO, SILNEF SECURITY, CRAMA GÂRBOIU, TURBOCAR, ZIZIN, ANGELLI, TEHNO STING, ARO PALACE, CHEILE GRĂDIȘTEI, CORESI, RAHO ADVERTISING, NET BET, APEL ONE MED, ROCK FM, ZILE ȘI NOPȚI, AGENȚIA METROPOLITANĂ BRAȘOV;
  • Primăria și Consiliul Local Brașov, Consiliul Județean Brașov, Primăria și Consiliul Local Crizbav, Primăria și Consiliul Local Râșnov, Primăria și Consiliul Local Bran;
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.

Acum, imediat după trecerea liniei de sosire pentru anul 2019, în numele întregii echipe Auto Blic, mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi.”

Urăm tuturor sportivilor, colegilor organizatori, oficialilor, partenerilor și fanilor Crăciun Fericit! La mulți ani 2020!

Echipa Auto Blic

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri