Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Sainz, cel mai rapid si in a cincea zi a Dakarului

Data: 09 Ianuarie 2020 / Alte competitii

Carlos Sainz a obtinut a doua victorie consecutiva de etapa in Dakar 2020, consolidandu-si pozitia de lider al clasamentului general. Diferenta dintre spaniol si cel mai apropiat urmaritor al sau, Nasser Al-Attiyah, a crescut la 5 minute si 59 de secunde.

Dupa 4 etape in care am avut castigatori diferiti, Carlos Sainz a devenit astazi primul concurent din Dakar care castiga doua etape. Desi a facut o pana in prima parte a probei, ceea ce l-a facut sa piarda timp, Carlos Sainz a recuperat si a castigat ziua. Nasser Al-Attiyah a incheiat al doilea, la 2 minute si 56 in urma liderului, diferenta dintre cei doi crescand la aproape 6 minute in clasamentul general. Stephane Peterhansel a terminat ziua al treilea, pozitie pe care o ocupa si in clasamentul intrecerii.

Si in categoria moto avem un prim concurent care a castigat a doua sa etapa din aceasta editie de Dakar. Toby Price a fost cel mai rapid astazi, urcand pe a doua treapta a clasamentului general. Ricky Brabec continua sa conduca in clasamentul general, in timp ce Sam Sunderland a abandonat in urma unui accident. Emanuel Gyenes continua aventura araba, incheind pe a 44-a etapa de azi. Mani se afla pe 37 in clasamentul general.

Dan Terea
Echipa AutoRally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri