Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Promo Rally TOTAL – Tot “Brașovu’ îi fruncea“

Data: 17 Ianuarie 2020 / Alte competitii

Cu tot respectul pentru bănățeni, dar vorba asta a lor de care sunt atât de mândri se potrivește de minune când vorbim despre evoluția și despre creșterea numărului de participanți înscriși pentru etapele noului sezon Promo Rally TOTAL.


Credit foto: Sabrina Nora

Să recapitulăm. Etapa I, Râșnov – 35 de participanți. Etapa a II-a, Odorheiu Secuiesc – 37 de participanți. Etapa a II-a, Brașov – 42 de potențiali participanți.

Ca și studiu de caz, organizatorii sunt convinși că această creștere a concurenților se datorează creșterii în calitate a produsului Promo Rally TOTAL. Iubitorii sportului auto dornici să-și arate talentul în pilotajul sportiv au găsit și la Râșnov și la Odorheiu Secuiesc locul prielnic unde ei pot concura. Examenele primelor etape fiind trecute cu bine de către organizatori, participanții au înțeles că merită să participe la un asemenea eveniment de sport auto.

Fiind vorba despre locul de naștere al proiectului Promo Rally TOTAL, locația din cartierul Bartolomeu al Brașovului, vom constata că doar câțiva concurenți sunt “noi“ pentru etapa a III-a. Ceea ce întărește afirmația de mai sus, anume faptul că ediția 2019 – 2020 a Promo Rally TOTAL a crescut în calitate, în anvergură și de ce nu, în spectaculozitate.

În aceste condiții, etapa a III-a a campionatului Promo Rally TOTAL având la start 42 de potențiali participanți este gata de start duminică, 19 Ianuarie 2020, pe un traseu complet nou trasat de către campionul brașovean Puiu Rusu.

Lista de înscrieri poate fi accesată aici.

Așa cum au anunțat, organizatorii sunt pregătiți să-i primească și pe însoțitorii participanților dar și pe spectatorii neutri care vor alege să petreacă o excelentă zi de duminică la o competiție sportivă auto dedicată amatorilor.

Etapa a treia se va desfășura după următorul program:

08:00 - 09:30

Înscrieri la fața locului

Validarea înscrierilor primite on-line

08:15 - 09:45

Verificări tehnice

09:45 - 10:00

Briefing cu participanții

10:00 - 11:30

Antrenament

11:30 - 13:00 

Concurs - Manșa I

13:00 - 14:30

Concurs - Manșa a II-a

14:30 - 16:00

Concurs - Manșa a III-a

16:30

Afișarea rezultatelor

Festivitatea de premiere

Promo Rally TOTAL este susținut de: 

  • TOTAL România - partener oficial
  • Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport - parteneri principali
  • Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli, Jerry’s Pizza, Racing Sim - parteneri

Promo Rally TOTAL este organizat de ACS Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Biroul de Poliție Rutieră Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, al Poliției Locale Brașov

Parteneri media: Rock FMNewsBV.roZile și Nopțiautorally.ro.

Biroul de presă
Promo Rally TOTAL

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri