Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Zilele ClubFord 2020 – ediția a XII-a

Data: 04 Martie 2020 / Alte competitii

Scurt istoric 

Povestea ClubFord începe în anul 2005 când un grup de pasionaţi ai mărcii a înfiinţat forumul cu acelaşi nume (www.clubford.ro). Doar doi ani mai târziu a apărut ideea înfiinţării unei asociaţii, care s-a şi materializat, iar în 2009 a avut loc prima întâlnire naţională (Zilele ClubFord la Târgu Mureş), eveniment ce a continuat apoi în toţii anii ce au urmat.

Anul 2020 – ediția a XII-a 

Anul acesta Zilele ClubFord, întâlnirea naţională a posesorilor şi pasionaţilor de Ford, vor avea loc în data de 10-12 iulie, la Hotelul Cheia din localitatea Cheia, judeţul Prahova. 

Evenimentul combină socializarea dintre participanţi cu pasiunea pentru marca Ford, dar şi pentru domeniul auto, în general. Seara zilei de vineri este rezervată primirii participanţilor şi discuţiilor libere, fără a avea un program fix. Cum cei prezenţi vin din toate regiunile ţării, orele de ajungere la cazare sunt foarte diferite. 

Sâmbătă, după micul dejun, începe show-ul ClubFord. Acesta constă în organizarea unor concursuri, precum şi prezentarea unora dintre maşinile prezente. Totul se desfăşoară în exterior pentru ca toată lumea să poată admira fiecare model Ford prezent. 

Show-ul se încheie în apropierea prânzului, iar după-amiază participanţii la eveniment pot participa la un workshop susţiut de unul dintre partenerii ClubFord. De-a lungul celor 11 ediţii precedente am avut mai multe teme abordate, printe care: 

  • Acordarea primului ajutor în cazul accidentelor rutiere; 
  • Conducere defensivă; 
  • Creşterea puterii motorului prin resoftare; 
  • Rolul şi importanţa lubrifianţilor. 

Ziua se încheie cu cina festivă. În cadrul acesteia sunt acordate premiile pentru concursurile de peste zi, cel mai important dintre acestea fiind Maşina Anului ClubFord, dar şi premii pentru membrii care au contribuit la dezvoltarea şi promovarea comunităţii. De asemenea, sunt premiaţi cei care au depus eforturi pentru a fi prezenţi (au venit de la cea mai mare distanţă) sau cei care s-au încumetat să vină cu cel mai bătrân model Ford.

Despre Asociația ClubFord România 

În 2007, o mână de entuziaşti Ford, membri ai forumului clubford.ro au venit cu ideea înfiinţării unei asociaţii care să reprezinte interesele posesorilor şi utilizatorilor de Ford. Ideea a fost rapid acceptată de mai mulţi membri ai forumului şi astfel au început discuţiile referitoare la statutul Asociaţiei, precum şi la sigla acesteia. În 2008, iniţiativa s-a materializat prin înfiinţarea Asociaţiei cu implicarea a 11 membri ai forumului, care au devenit membrii fondatori ai acesteia. Tot ei au fost cei care au demarat şi încheierea parteneriatelor cu diverşi prestatori de servicii conexe autovehiculelor Ford – reprezentanţe Ford, furnizori de piese originale Ford, service-uri şi furnizori de aparatură electronică şi tuning de performanţă. 

In prezent, ClubFord Romania organizează evenimente locale și naționale de tip întâlniri cât și excursii prin regiunile pitorești ale României. Suntem implicați atât în activități educaționale, organizând regulat workshop-uri tematice în colaborare cu Facultarea de Transporturi din Universitatea Politehnica din București cât și în activități umanitare. 

Cei care doresc sa participe la eveniment se pot înscrie pe www.zileleclubford.ro

Rezumatul ediţiei din 2019

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri