Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Etapa a V-a Promo Rally TOTAL se amână

Data: 13 Martie 2020 / Alte competitii

Programată Duminică, 15 Martie, pentru a avea loc la Brașov, penultima etapă a campionatului Promo Rally TOTAL a fost amânată dat fiind epidemia de coronavirus - COVID19.

Întrunit într-o ședință de urgență, Biroul Executiv al Federațieri Române de Automobilism Sportiv a hotărât Joi, 12 Martie, suspendarea tuturor competițiilor sportive programate pentru a se desfășura în luna martie 2020. O hotărâre în concordanță cu recomandarea Ministerului Tineretului și Sportului către toate federațiile sportive naționale pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus.

Organizatorii, prin vocea managerului competiției, domnul Cristian Andrei, fac următoarele precizări. “Cererile de înscriere a celor peste 30 de participanți care și-au exprimat dorința de a concura la etapa a cincea a campionatului Promo Rally TOTAL au fost procesate și rămân valabile pentru data la care evenimentul va fi reprogramat. De asemenea, având în vedere cele de mai sus, perioada de înscriere pentru etapa a cincea a sezonului rămâne deschisă până la reprogramarea etapei. Dat fiind faptul că etapa finală era programată pentru data de 5 Aprilie 2020, după o consultare cu partenerii competiției am hotărât să o amânăm și pe aceasta. Ambele etape vor fi reprogramate imediat ce situația medicală națională o va permite.”

Promo Rally TOTAL este susținut de: 

  • TOTAL România - partener oficial
  • Pro-X, Omniasig, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport - parteneri principali
  • Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli, Jerry’s Pizza, Racing Sim - parteneri

Promo Rally TOTAL este organizat de ACS Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Biroul de Poliție Rutieră Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, al Poliției Locale Brașov

Parteneri media: Rock FMNewsBV.roZile și Nopți, motorsportnews.roautorally.ro.

Biroul de presă
Promo Rally TOTAL

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri