Raliul Argesului

Pitesti, 26 iun. - 27 iun. 2020
www.raliulargesului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Start în Romanian Rally Championship

Data: 18 Aprilie 2020 / Raliuri

Pornind de la o activitate restrânsă între prieteni, aceea de a concura la raliuri de acasă într-un simulator de curse, proiectul Romanian Rally Championship a devenit în scurt timp foarte cunoscut, actual adunând la start nu mai puțin de 76 de concurenți.

”În această perioadă dificilă în care toate activitățile sportive sunt suspendate, motorsportul a trecut din mediul real în cel virtual. Astfel, participarea într-o competiție auto a devenit foarte simplă pentru oricine, indiferent dacă este profesionist sau amator. Fanii de raliu pot concura acum contra concurenților lor favoriți într-un mod foarte simplu si sigur. Tot ce au nevoie este un simulator auto și de jocul Dirt Rally 2.0, care este disponibil atât pe PC, cât și pe PlayStation sau Xbox. Cu excepția achiziționării celor enumerate mai sus, totul fiind gratuit.” spune Cristian Andrei, echipa Autorally.

Particprarea la Romanian Rally Championship este gratuită și se poate face instalând jocul Dirt Rally 2.0, joc disponibil de pe orice platformă (PC, PlayStation, Xbox). Pentru platforma Play Station jocul este gratuit pentru cei care au abonamentul PlayStation PLUS. Înscrierea în competiție se face direct aici.

”Totul a pornit acum câteva săptămâni, când mă jucam doar cu Tudor (n.r. Tudor Pop). Apoi, încet, încet ni s-au alăturat alți concurenți, o mare parte din lumea reală a curselor, ca de exemplu Andrei Georgescu, Alin George Luca, dar și concurenți sim raceri. Am ajuns la un număr de 76 de concurenți la start ceea, ce mă bucură enorm, dar dorim ca acest lucru să crească și mai mult.” spune Mihai Beldie, inițiatorul proiectului Romanian Rally Championship.

Campionatul include un raliu la fiecare 3 zile, participanții putând ”alegrga” oricând doresc în cele trei zile disponibile. La fiecare eveniment se va concura cu alte categorii de mașini. Restartul sau oprirea din cursă se consideră abandon.

Romanian Rally Championship poate fi urmărit și pe instagram aici.

Biroul de presă Romanian Rally Championship

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri