Raliul Argesului

Pitesti, 26 iun. - 27 iun. 2020
www.raliulargesului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Tudor Pop - Liderul provizoriu Romanian Rally Campionship după două etape

Data: 25 Aprilie 2020 / Raliuri

Săptămâna aceasta s-au desfășurat primele două etape din proiectul Romanian Rally Championhsip. La start au fost prezenți 117 participanți, care au alergat din România, Ungaria, Germania și Anglia.

În prima etapă, desfășurată pe probele speciale de la Monte Carlo, Vasile Jitaru (VW Polo R) a dominat clasamentul, adjudecându-și victoria în toate specialele. Astfel, pentru locurile 2, 3 și 4 a fost o luptă extrem de strânsă, dată între Tudor Pop, Vlad Tudor și Mihai Beldie, diferența la finalul raliului fiind între ei de sub o secundă.

A doua etapă s-a desfășurat pe zăpada și gheața Suedeză. La comenzile unei Skoda Fabia R5, Tudor Pop a încheiat raliul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, acumulând maximul de puncte și preluând conducerea în clasamentul general. Surpriza raliului a venit de la Traian Negru, pilot în competițiile interne, care s-a clasat pe poziția secundă în Suedia, urcând pe locul 3 în clasamentul general. Vasile Jitaru încheie raliul pe locul 4 și se clasează pe locul 2 în clasamentul general, cu o diferență de 7 puncte față de ocupantul primei poziții, Tudor Pop.

Următoarea etapă se desfășoară în Spania, un raliu de asfalt care poate să aducă multe răsturnări de siuație. În actualul sezon mai sunt de disputat încă 7 etape, concurenții alergând cu automobile cu specificații R5.

Particprarea la Romanian Rally Championship este deschisă pentru oricine, este gratuită și se poate face instalând jocul Dirt Rally 2.0, joc disponibil de pe orice platformă (PC, PlayStation, Xbox). Înscrierea în competiție se face direct aici.

Biroul de presă Romanian Rally Championship

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri