Grand Prix of Monaco (anulat)

Monaco, 24 mai - 24 mai 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

McLaren a semnat cu Daniel Ricciardo pentru sezonul 2021

Data: 14 Mai 2020 / Formula 1

Daniel Ricciardo va pilota pentru McLaren in sezonul urmator al Formulei 1, se anunta intr-un comunicat de presa al echipei britanice. Pilotul australian, momentan component al echipei Renault, va face echipa in 2021 cu Lando Norris.

Anuntul plecarii lui Sebastian Vettel de la Ferrari la finalul acestui an a generat alte permutari. Carlos Sainz este favorit sa ii ia locul lui Vettel, acest lucru fiind confirmat indirect prin anuntul de azi al celor de la McLaren. 

Daniel Ricciardo nu a avut rezultatele asteptate la Renault, dupa parasirea echipei Red Bull, asa ca a ajuns la o intelegere cu McLaren pentru sezonul 2021. Australianul are in palmares 7 victorii, toate alaturi de Red Bull.

"Venirea lui Daniel va insemna inca un pas in urmarirea planului nostru de lunga durata" a declarat Zak Brown, CEO-ul McLaren Racing. "As mai vrea sa ii multumesc lui Carlos Sainz pentru treaba excelenta facuta la McLaren, ajutandu-ne in planul de revenire. Este un adevarat jucator de echipa si ii urez mult succes pe mai departe" a adaugat acesta.  

Dan Terea
Echipa AutoRally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri