Grand Prix of Monaco (anulat)

Monaco, 24 mai - 24 mai 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Carlos Sainz va pilota pentru Ferrari in 2021

Data: 14 Mai 2020 / Formula 1

La scurt timp dupa ce McLaren l-a anuntat pe Daniel Ricciardo pentru sezonul urmator, Ferrari a confirmat ca locul lui Sebastian Vettel va fi luat in 2021 de Carlos Sainz.

Carlos Sainz a avut un sezon 2019 foarte bun alaturi de McLaren, fiind prima optiune a celor de la Ferrari pentru a-l inlocui pe Sebastian Vettel in eventualitatea plecarii germanului. Zilele trecute s-a confirmat ca Vettel si Ferrari nu au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste prelungirea contractului existent, urmand sa se desparta la finalul acestui an. 

Astazi, McLaren a anuntat ca in 2021 ii va avea ca piloti pe Lando Norris si pe Carlos Sainz, iar la scurt timp a venit si confirmarea lui Sainz la Ferrari. Carlos Sainz poarta numele tatalui sau, dublu campion mondial de raliuri si invingator in Dakar. 

Sainz va face echipa anul viitor la Ferrari cu Charles Leclerc. "Sunt foarte fericit sa pilotez pentru Ferrari in 2021 si sunt incantat de viitorul meu alaturi de echipa. Inca am un an important in fata cu McLaren Racing si abia astept sa concurez din nou pentru acestia in acest sezon". Pilotul spaniol a obtinut in 2019, cu McLaren, primul sau podium din F1.

Dan Terea
Echipa AutoRally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri