Raliul Argesului

Pitesti, 26 iun. - 27 iun. 2020
www.raliulargesului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

CNDC Betao LIVE - Etapa a V-a - Circuitul Mugello

Data: 15 Mai 2020 / Raliuri

A cincea etapă din Campionatul Național Digital de Circuit Betano se va desfășura pe circuitul Mugello, începând cu ora 20:00, atunci când sunt programate cele două curse ale diviziei secunde.

Cel mai rapid timp al precalificărilor a fost înregistrat de Cristian Moisescu, omul care a bifat și prima victorie din istoria acestui campionat, pe Silverstone, în urmă cu patru săptămâni.

Pilotul de la Virtual Racing a fost cronometrat cu 1:47.632, însă diferența dintre el și ultimul calificat în Divizia A, Sebastian Ola, este de doar 0.926 secunde.

Duelul de pe circuitul virtual se anunță una extrem de intensă pentru această seară în condițiile în care doi campioni internaționali își vor face debutul. Este vorba de estonianul Urmas Riisa, al doilea în precalificări, și britanicul Jack Smith.

Divizia A va debuta de la ora 22:30, în direct pe contul de Youtube al FRAS, cu manșa de calificări, care va stabili grila de start, iar prima cursă este programată de la ora 23:00, transmisă în direct de postul de televiziune Pro X.

LIVE CNDC Betano - Etapa a V-a - Divizia A

Prima divizie va fi prefațată de cursele Diviziei B, de la ora 20:00, care vor fi transmise exclusiv de canalul de YouTube al FRAS.

LIVE CNDC Betano - Etapa a V-a - Divizia B

Articol preluat de pe www.fras.ro. Toate  drepturile sunt rezervate de Federația Română de Automobilism Sportiv

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri