CNRB - Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Brasov, Odorheiu Secuiesc, 17 iul. - 18 iul. 2020
www.raliulbrasovului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Pentru Sebastian Barbu sezonul 2020 nu va începe la Raliul Argeșului

Data: 18 Iunie 2020 / Raliuri

În primul sezon cu modelul Skoda Fabia R5, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au reușit să termine pe locul 4 în clasamentul general din Campionatul Național de Raliuri. Pentru ei, sezonul 2020 nu va începe însă o dată cu Raliul Argeșului, prima etapă din calendarul competițional.


Foto: RallyCow

O victorie în Raliul Sibiului, lupta pentru un loc pe podium la fiecare etapă, momente de bucurie, dar și abandonuri. 2019 a fost un sezon plin pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, un sezon pe care l-au terminat pe locul 4 în clasamentul general din Campionatul Național de Raliuri. 

2020 ar fi trebuit să fie un sezon în care Sebastian Barbu și-a propus să-și îmbunătățească performanțele și să facă din nou spectacol pe probele speciale din competiția internă de raliuri. Dar pentru moment planurile sale au fost blocate de pandemia de COVID-19.


Foto: RallyCow

“Știam că urmează un an plin de provocări, dar nu am luat în calcul această pandemie. Din păcate, din cauza situației actuale, nu vom putea fi la startul unui nou sezon din Campionatul Național”, a spus Sebastian Barbu.

Cu un format modificat din cauza restricțiilor impuse în prima parte a anului, sezonul 2020 din CNR va începe cu Raliul Argeșului, programat în perioada 25 – 27 iunie. Calendarul continuă apoi cu Raliul Perla Harghitei (17 – 18 iulie), Raliul Sibiului (14 – 15 august), Raliul Iașului (4 – 5 septembrie), Transilvania Rally (25 – 26 septembrie) și Raliul Aradului (23 – 24 octombrie).


​​​​​​​Foto: RallyCow

“Încă nu avem nici cea mai mică idee cum va arăta sezonul nostru și dacă vom putea lua startul la una din cele șase etape. Mi-ar plăcea să putem lupta pentru victorie măcar în etapa de la Sibiu, dar în acest moment este greu să facem planuri. Vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut până acum, fanilor de pe marginea probelor, famililor noastre și prietenilor nostri. Sper să ne vedem cât mai curând pe probele speciale”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

​​​​​​​Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri