CNVC - Trofeul Rasnov powered by TOTAL

Rasnov, 31 iul. - 01 aug. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Mai multe noutăți pentru Alex MIREA în 2020

Data: 20 Iunie 2020 / Coasta

După o lungă pauză în care a fost forțat să facă trecerea de la cursele reale, la cele virtuale, iată ca a venit și momentul mult așteptat, startul in Campionatul National de Viteza in Coasta 2020.  Una dintre noutățile acestui start de sezon este participarea cu un nou material de concurs, un BMW M2 ce a fost pregătit pentru competiții în pauza dintre sezoane, proiect ce a fost promovat sub #M2K20 în toată această perioadă.

A doua noutate pentru pilotul bucureștean, o reprezintă afilierea ACS Apex Mirea Motorsport la Federația Romana de Automobilism Sportiv, club ce va deschide calea către noi oportunități pentru sportul pe patru roți.

Pentru prima etapa din CNVCD 2020, are în plan imprietenirea cu noul material de concurs: Sunt foarte multe lucruri noi, iar pauza a fost una neobișnuit de lungă, motiv pentru care nu mi-am stabilit un obiectiv măreț pentru acest start de campionat. Va fi nevoie de timp pentru un setup corect aferent acestei discipline, Viteza in Coastă. Țin să mulțumesc partenerilor mei care s-au dovedit un real sprijin în această perioadă greu încercată pentru toată lumea. Sper că tuturor împătimiților de motorsport le era atât de dor de competiții, încât fiecare etapă din campionat va fi plină de spectatori, atunci când restricțiile vor fi ridicate.

Alex Mirea este susținut în 2020 de: Ramplast, Dynamic Selling Group, Vetlife Dr. Cazan, Smart Driving, Milo Trading 2000, Superformance, Racing Nick, BT Performance, DO88.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri