CNVC - Trofeul Rasnov powered by TOTAL

Rasnov, 31 iul. - 01 aug. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Podium pentru Florin Durche la Cupa Cheile Grădiștei powered by TOTAL

Data: 23 Iunie 2020 / Coasta

Cu pași timizi, dar plini de optimism, figurile din lumea motorsportului și-au dorit ca situația provocată de virusul SARS-CoV-2 la nivel de competiții să se dezmorțească rapid și iată că, în weekendul 20 – 21 Iunie 2020 această dorință a devenit realitate. Zeci de concurenți au luat parte la etapa de debut a Campionatului Național de Viteză în Coastă, pe traseul de la Cheile Grădiștei.


Foto: RallyZoom.ro

Cu toții au așteptat acest moment și au luptat pentru obținerea unui loc cât mai sus în clasament. Chiar dacă evenimentul s-a desfășurat fără spectatori, gândurile simpatizanților și încurajările și-au găsit calea să ajungă la participanți.

Unul dintre concurenți a fost Florin Durche, pilot în Campionatul Național de Viteză în Coastă, care, urnit de o incredibilă ambiție și un talent evident a încercat să ofere, ca întotdeauna, un spectacol de anvergură. Pasiunea și dorința de a se autodepăși l-au făcut pe Florin să se claseze pe locul 2 la Grupa E2-SH-1600. Printre parteneri s-a numărat și Autochelu Brașov, o companie cu peste 15 ani experiență în domeniul service auto, care a îmbrățișat cu drag pasiunea lui Florin în domeniul automobilismului.

Neculai Ciușleanudirector general AutocheluPentru noi, parteneriatul cu Florin este o reală plăcere și dorim să susținem și pe viitor astfel de inițiative. Florin este un om deosebit și entuziasmul său este molipsitor. Suntem bucuroși că avem posibilitatea de a contribui la succesul său. Bucuria sa de a reveni pe traseu și de a face ceea ce își dorește s-a simțit în fiecare viraj, în fiecare răsuflare și mai apoi, s-a transformat într-o bucuria colectivă a tuturor susținătorilor și partenerilor deopotrivă.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri