CNRB - Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Brasov, Odorheiu Secuiesc, 17 iul. - 18 iul. 2020
www.raliulbrasovului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Vali Porcișteanu – Dan Dobre powered by Evo 9 la Raliul Argeșului

Data: 23 Iunie 2020 / Raliuri

Ultima zi de înscrieri pentru Raliul Argeșului vine cu o supriză pentru fanii lui Vali Porcișteanu. Vicecampionul României în exercițiu se va afla la startul întrecerii care reprezintă startul sezonului 2020 în Campionatul Național de Raliuri Betano.


Foto: RallyZoom.ro

La începutul lunii, atunci când a apărut informația că echipajul nu va evolua pentru DTO Rally din pricina condițiilor economice, Vali declara: Dan și cu mine suntem luptători. Ne-am străduit mereu să găsim soluții și ne bucurăm de susținerea puternică a fanilor acestui sport, așa că vă dați seama că nu o să ne lăsam nici de data asta! Zis și făcut. 

Au urmat zile în care au căutat variante pentru a nu rata Raliul Argeșului. Pentru noi, întrecerea aceasta este mai mult decât un etapă de campionat, fiind vorba despre întrecerea de casă. Este și motivul pentru care ne-am dat silința să luăm startul. Și am găsit până la urmă o rezolvare, spune Vali, cel care va pilota un Mitsubishi Lancer Evo 9, avându-l în dreapta, evident, pe partenerul și bunul său prieten, Dan Dobre.

Sportiv vorbind, sigur, este un downgrade. Vom compensa însă la capitolul spectacol. Ne bucurăm însă că revenim în competiții după o vacanță care a părut nesfârșită și ne vom bucura de fiecare kilometru de probă specială, a mai precizat Vali Porcișteanu.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri