CNRB - Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Brasov, Odorheiu Secuiesc, 17 iul. - 18 iul. 2020
www.raliulbrasovului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Adrian Grigore - Primul raliu după pandemie

Data: 25 Iunie 2020 / Raliuri

Anul acesta a adus schmbari majore in toate domeniile, sportul fiind si el foarte afectat. Suntem martorii unor evenimente care au schimbat perceptia asupra multor lucruri, dar incercam cu totii sa ne adaptam si sa mergem mai departe. Si pentru Adrian Grigore, pilot in Campionatul National de Raliuri si colaborator al Asociatiei EDIT, in proiectul national Ora de Educatie Rutiera, lucrurile au luat o turnura neasteptata, odata cu schimbarile generate de pandemie.

In martie aveam programata, alaturi de Asociatia EDIT, continuarea proiectului national Ora de Educatie Rutiera, in Bucuresti, Timisoara si Arad, si inceperea pregatirii sezonului competiional. Lucrurile s-au schimbat oarecum peste noapte si ne-am vazut pusi in situatia de a ne adapta la context. Am respectat normele impuse de autoritati si am incercat sa ne repozitionam, in functie de acestea.

Dupa o perioada prelungita de sistare a majoritatii activitatilor, pentru limitarea raspandirii virusului, lucrurile par sa reintre in normal. Foarte multe domenii de activitate s-au reconfigurat, calendarul Campionatului National de Raliuri, nefacand exceptie, astfel incat anul acesta vor fi doar 6 etape, iar Adrian Grigore va lua startul la 4 din ele.

Este clar ca situatia ne-a afectat pe toti, astfel incat, alaturi de partenerul principal Epiesa.ro am gandit o noua strategie de abordare a campionatului. Anul acesta voi merge la patru dintre cele sase etape, mai exact la Arges, Harghita, Iasi si Cluj. Ma bucur ca sunt printre cei care iau startul anul acesta si, cu siguranta, ma voi bucura de fiecare kilometru de proba speciala. Masina cu care voi concura este tot Mitsubishi Evo 9, de clasa RC2N. Incepand cu acest sezon, il voi avea in dreapta pe Andrei Papa, un bun prieten, care este la inceput de drum in motorsport.

Startul campionatului este dat de Raliul Argesului, competite care se va desfasura pe Transfagarasan, de la barajul Vidraru, pana la cabana Capra, atat in urcare, cat si in coborare. Echipa de la Pitesti este prima care va organiza un concurs dupa noile reglementari. Schimbarile sunt semnificative: vor fi doar 3 zile de concurs, din care doar una singura de recunoasteri, numarul kilometrilor contracronometru va fi si el redus, iar interactiunea cu persoanele implicate in organizarea si desfasurarea concursului va fi limitata.

Vreau sa ii felicit pe toti organizatorii de anul acesta si pe oficialii FRAS, pentru ca este clar ca vor face eforturi pentru organizarea etapelor in aceste conditii speciale, si sa multumesc partenerului principal Epiesa.ro si celorlalti sponsori - Regional Air Services, Bluehub.ro, Insider - Applied Behavioral Science, Ruvix.ro - Clothing & More. Epiesa.ro este in continuare partenerul nostru principal, fiind cel mai mare market online de piese si componente auto din Romania. Incepand cu acest an avem si parteneri noi, Regional Air Serivces si bluehub.ro. Impreuna cu Regional Air Services ne-am propus sa facem cunoscut sistemul de acces in meseria de pilot de aviatie si sa popularizam una dintre cele mai bune si accesibile scoli de aviatie de Europa si Orientul Apropiat. RAS detine aeroportul de la Tuzla, unde se desfasoara diverse activitati pe langa cele de scoala de aviatie, fiind un punct de atractie pentru cei interesati de zborurile de agrement.

Regional Air Services este o companie din domeniul aviatic care, desi acest domeniu este grav afectat de pandemie, continua sa se implice in proiecte de perspectiva. bluehub.ro este un magazin online dedicat produselor pentru dezinfectare si sterilizare cu lumina ultravioleta UVC, cea mai eficienta metoda de sterilizare / dezinfectare in acest moment.

Raliul Argesului se desfasoara in perioada 25-27 iunie.

Comunicat de presa

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri