CNRB - Raliul Sibiului

Sibiu, 14 aug. - 15 aug. 2020
www.raliul-sibiului.ro

>


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Simone Tempestini a câștigat Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Data: 20 Iulie 2020 / Raliuri
  • Norbert Maior - revelația raliului 
  • Bogdan Marișca a urcat pe locul 3 al podiumului general 


Credit foto: attilaszabo.ro

Simone Tempestini a câștigat a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano în acest weekend. Echipa Napoca Rally Academy a ieșit învingătoare pentru a doua oară în acest sezon, cu Bogdan Marișca pe locul 3 și Norbert Maior pe 4 la general si locul 1 la două roți motrice, Victor Supuran locul 1 la Debuntanți în Cupa Dacia si locul 3 în aceeși cupă. Bogdan Gheorghiu a încheiat pe 6 la Cupa Swift, după o evoluție bună, dar cu o ieșire in decor.


Credit foto: attilaszabo.ro

Simone Tempestini & Sergiu Itu: A fost un raliu frumos și ne bucurăm că am reușit această victorie. Am câștigat 9 din cele 11 probe ale raliului, inclusiv power stage-ul. Revenirea lui Bogdan face lupta în campionat și mai interesantă și face ca echipa NRA să fie și mai puternică. Urmează o perioadă în care voi participa și la alte competiții și vă invit să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.


Credit foto: attilaszabo.ro

Bogdan Marișca & Karoly Borbely: Noi am așteptat mult această revenire, iar lupta pentru podium a fost foarte strânsă. Am pornit în acest sezon cu gândul să ne distrăm și să susținem echipa, dar este clar că de fiecare dată vom ajunge și la o luptă pentru podium, pentru că adrenalina competiției nu mă lasă să ajung doar un "gentelmen driver", cel puțin nu deocamdată! Așa că abia aștept următoarea etapă!


Credit foto: attilaszabo.ro

Norbert Maior & Francesca Maior: Victoria de la 2 roti motrice si locul 4 la general ne fac să fim extrem de fericiți. Ne-au plăcut mult probele de la acest raliu, în special proba Lueta unde am reușit timpi foarte buni. Concomitent cu o alegere inspirată a anvelopelor si cu o configurație a probei care ne avantajează, am reusit să ne clasăm pe locul 2 la power stage, fiind cea mai bună clasare a noastră de până acum. Incepem să fim tot mai încrezători cu această mașină și sperăm la rezultate la fel de bune și în viitor.


Credit foto: attilaszabo.ro

Marco Tempestini: NRA a dovedit că eforturile noastre de a susține tinere talente dă roade. Evoluția lui Norbert este spectaculoasă, iar victoria lui Simone confirmă. S-a dovedit că unirea celor 2 raliuri - de la Brașov și Odorheiu Secuiesc a fost o decizie bună, ieșind o cursă frumoasă. Victor Supuran la Dacia este clar în plină evoluție, iar Bogdan Gheorghiu la Swift va avea cu siguranță ceva de spus în acest sezon. Cât despre Bogdan Marișca, ne bucurăm clar pentru revenire și sper la cât mai multe participări în acest an.


Credit foto: attilaszabo.ro
 

Următoarea etapă din CNRB se va desfășura la Sibiu în perioada 14-15 august. 

Sponsorii NRA în 2020: Banca Transilvania, OMV Petrom, DeLonghi, Europa FM, Leaseplan

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri