CNVCT - Trofeul Gutai

Baia Mare, 29 aug. - 30 aug. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Nestor, cel mai rapid pilot al primei zile de la Rasnov

Data: 31 Iulie 2020 / Coasta

In aceste zile, se desfasoara la Rasnov cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Total 2020. Emil Nestor a obtinut cel mai bun timp al antrenamentelor cronometrate, urmand sa ia ultimul startul in mansele de concurs de maine. Liderul clasamentului general a fost urmat in clasamentul zilei, la mare distanta, de Silviu Dumitrescu si de Octavian Ciovica.


                                 Emil Nestor - Norma M20FC (Foto: Balázs Attila, Rallyphoto Hunters)

Emil Nestor a avut un inceput de sezon excelent, doborand mai multe recorduri in primele doua etape, pe care le-a si castigat. Si in aceasta a treia etapa, Trofeul Rasnov powered by Total, Nestor a inceput cu dreptul, stabilind cel mai bun timp in cele doua manse de recunoastere in care a participat dar si cel mai bun rezultat al antrenamentelor cronometrate. Pilotul Normei M20FC a urcat traseul cu timpul de 1:48,830, mai repede cu 7,722 secunde decat cel mai apropiat rival al sau, Silviu Dumitrescu (Osella PA2000 Evo). Chiar daca diferenta din antrenamente dintre primii doi este foarte mare, ne asteptam la un raspuns mai bun din partea lui Dumitrescu in concursul de sambata.

Al treilea rezultat al antrenamentelor i-a revenit localnicului Octavian Ciovica (Radical SR8), tot un participant al clasei CN/E2-SC. Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge Evo), liderul categoriei I s-a clasat astazi al patrulea, fiind mai rapid cu doar doua miimi de secunda decat Emil Ghinea, pilotul unui prototip Norma M20F. Nici Costi Stratnic (Dacia STCC) nu a fost departe de cei doi, venind la o zecime si jumatate de secunda in urma lui Ghinea.


                            Mihai Leu - Ferrari 458 Challenge Evo (Foto: Balázs Attila, Rallyphoto Hunters)

Lui Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5) i-a revenit al saptelea timp al zilei, fiind urmat de Razvan Dragomir (Silver Car S2) si Alexandru Mirea (BMW M2 CS). Alin Luca si al sau Porsche 911 GT3 Cup au incheiat ziua pe ultima pozitie a top 10 OPEN.

Sâmbătă, 1 august 2020, după încă două urcări de recunoaștere, vor avea loc mansele de concurs, cu startul programat la orele 13:00, respectiv 15:00.

Rezultatele complete ale primei zile pot fi accesate aici.

Dan Terea
Echipa AutoRally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri