CNVCT - Trofeul Gutai

Baia Mare, 29 aug. - 30 aug. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Nestor stabileste timpul de referinta al primei manse de concurs de la Rasnov

Data: 01 August 2020 / Coasta

Emil Nestor a luat o optiune serioasa la victoria Trofeului Rasnov powered by Total, obtinand cel mai bun timp al primei manse de concurs. La volanul prototipului Norma M20FC, Nestor a oprit cronometrul la 1:47,777. Silviu Dumitrescu s-a clasat al doilea, la 6,5 secunde in urma primului clasat si la aproape o secunda in fata lui Mihai Leu.


                                                    Foto: Bogdan Barabas (abimages.ro)

Invingator in cadrul primelor doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta Total, Emil Nestor a venit la Rasnov ca principal favorit la victorie. La volanul Normei M20FC, Nestor a confirmat acest statut inca din recunoasteri si antrenamente, iar timpul de pe prima urcare de concurs ne arata ca doar o eroare importanta in mansa secunda il mai poate face sa piarda locul I. Principalul rival al lui Nestor, Silviu Dumitrescu (Osella PA2000 Evo), nu s-a putut apropia la mai putin de 6,499 secunde de prima pozitie. Cu o masina ce face parte din categoria I, un Ferrari 458 Challenge Evo, Mihai Leu a reusit al treilea timp al primei manse de concurs, fiind urmat la mica distanta de doua Radicaluri, modelul SR8 pilotat de Octavian Ciovica, respectiv modelul SR4 pilotat de Dani Otil.

Costi Stratnic (Dacia STCC) a fost cel mai rapid concurent al clasei E2 / 3000, clasandu-se al saselea la OPEN, in fata lui Emil Ghinea (Norma M20F). Daca Mihai Leu nu trebuie sa isi faca prea multe probleme pe a doua urcare de concurs in ceea ce priveste victoria categoriei GT, in spatele sau are loc o lupta interesanta. Momentan, locul secund este ocupat de Eduard Cozma (Aud R8 GT), cel care a fost mai rapid decat Alin Luca (Porsche 911 GT3 CUP) si Alexandru Mirea (BMW M2 CS). Dupa prima urcare de concurs, Cozma este al optulea in clasamentul general, in fata lui Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5) si a lui Razvan Dragomir (Silver Car S2).

Clasamentele finale din cadrul Trofeului Rasnov powered by Total vor fi definitivate dupa ultima urcare a acestei etape, mansa finala de concurs, programata sa inceapa la 15:10.

Rezultatele LIVE pot fi accesate aici.

Dan Terea
Echipa AutoRally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri