F1 - Eifel Grand Prix

Nurbugring, 11 oct. - 11 oct. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Valtteri Bottas va pleca din pole position in Eifel Grand Prix

Data: 10 Octombrie 2020 / Formula 1

Formula 1 a revenit pe Nurburgring! Valtteri Bottas a fost cel mai rapid pilot al calificarilor, urmand sa ia startul in cursa de duminica de pe prima pozoitie a grilei. Inca o data, Mercedes a facut dubla in calificari, Lewis Hamilton obtinand al doilea rezultat.

Dupa o zi de vineri in care a plouat mult iar ceata a facut sa nu se poata desfasura antrenamentele, calificarile pentru Eifel Grand Prix s-au desfasurat sambata pe o pista uscata dar pe numai 10 grade. Bottas a obtinut timpul de referinta in turul final, fiind mai rapid cu un sfert de secunda decat Lewis Hamilton.  Max Verstappen era primul dupa primul tur din Q3, insa a fost devansat pe a doua trecere, cazand pe pozitia a treia. A patra pozitie i-a revenit lui Charles Leclerc, care a egalat cea mai buna clasare din calificari a echipei Ferrari in 2020.

In al doilea monopost Red Bull, Alex Albon a ocupat a cincea pozitie, in fata celor doi piloti Renault, Daniel Ricciardo si Esteban Ocon. Ambele masini McLaren au ajuns in Q3, Lando Norris clasandu-se al optulea iar Carlos Sainz al zecelea. Intre ei s-a interpus Sergio Perez.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri