CNVCT - Trofeul OPEL powered by TOTAL

Brasov, 10 oct. - 11 oct. 2020

>


  Clasamente 2021
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Licențierea sportivilor pentru sezonul 2021

Data: 11 Ianuarie 2021 / Coasta

Stimaţi membri,

Vă informăm că licenţierea online a sportivilor legitimaţi în cadrul cluburilor dumneavoastră pentru sezonul competiţional 2021 va începe vineri, 15 ianuarie.

Aşa cum probabil ştiţi, potrivit Hotărârii nr. 4 din 8 decembrie 2020 a Consiliului Federal (VEZI AICI), începând cu 2021 au fost stabilite anumite criterii privind solicitarea unor licenţe la mai multe discipline, de care vă rugăm să ţineţi cont în momentul licenţierii fiecărui sportiv. Una dintre ele vizează licența sportivului debutant în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Pentru acest tip de licență este obligatorie participarea la cel puțin 4 etape încheiate în sezon, dintre care două obligatoriu la Viteză în Coastă 2, iar alte două la alegere din oricare disciplină, fiind obligatorie licenţierea pentru fiecare.

De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să completați toate datele din fișa clubului, în cazul celor care nu au făcut-o până acum.

Pentru orice alte informaţii legate de licenţiere, vă rugăm să contactaţi Secretariatul FRAS (licente@fras.ro, 0743.012.200), iar pentru detalii tehnice trimiteţi email la adresa tehnic@fras.ro sau apelaţi 0756.703.705.

Articol preluat de pe www.fras.ro

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri