CNRB - TESS Rally Brasov powered by Pro-X

Brasov, 26 mar. - 27 mar. 2021
www.raliulbrasovului.ro


  Clasamente 2021
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

România Winter Rally se amână din cauza lipsei zăpezii

Data: 03 Februarie 2021 / Raliuri

Covasna Winter Rally, etapa pe zăpadă care deschide Campionatul Național de Raliuri Betano 2021, a fost amânată din cauza condițiilor meteo, anunță o decizia luată de Comisia Națională de Raliuri și organizatorii locali.

Din cauza faptului că zăpada se topește în ritm rapid în zona Comandău, organizatorii au decis amânarea rundei pentru perioada următoare. Sursă foto: Dan Străuți

„Având în vedere că în ultimele 48 de ore reprezentanții FRAS prezenți la fața locului au constatat o deteriorare rapidă a stratului de zăpadă existent pe probele speciale și ținând cont că în următoarea perioadă sunt anunțate în timpul zilei temperaturi ridicate, care ajunge până la plus 6-7 grade Celsius, s-a decis amânarea primei etape din Campionatul Național de Raliuri Betano”, a anunțat comisia printr-un comunicat.

Noua dată de desfășurare a etapei ar urma să fie 20-21 februarie, perioadă în care se anunță vreme prielnică pentru ca raliul să se desfășoare pe zăpadă, așa cum este programat anual. „În funcție de rezultatul monitorizării meteo din zilele următoare, se estimează că perioada 20-21 februarie ar fi convenabilă pentru desfășurarea etapei”, au mai anunțat reprezentanții comisiei.

Articol preluat de pe www.fras.ro

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri