CNRB - TESS Rally Brasov powered by Pro-X

Brasov, 26 mar. - 27 mar. 2021
www.raliulbrasovului.ro


  Clasamente 2021
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Alexandra Teslovan în colaborare cu Edwin Keleti în sezonul 2021

Data: 08 Februarie 2021 / Raliuri

Suntem încântați să anunțăm că sportiva Alexandra Teslovan va începe colaborarea cu Edwin Keleti Driving&Motorsport pentru sezonul 2021. În vârstă de doar 14 ani, Alexandra, este deja o prezență notabilă în campionatele de Super Slalom și Time Atack.

În sezonul 2019, fiica cea mare a pilotului de raliu Adrian Teslovan, a câștigat clasa juniori 1 a Campionatului National de Super Slalom, iar in 2020 devenit vicecampioana națională în același campionat la clasa juniori 2. Tot in 2020 Alexandra a ocupat poziția a 3-a în Campionatul Național de Time-Attack, clasa Juniori 1.

Vorbim deja de o tânăra sportivă cu experiență competitională care dorește să țintească mai sus, iar faptul că a apelat la serviciile de training și mentoring a EK D&M nu poate decât să ne bucure. Pentru noi este un prim challenge în această postură iar Edwin este nerabdător să înceapă cu Alexandra procesul de formare, rafinare și creștere pe plan sportiv și nu numai. Asta pentru că la EK D&M suntem convinși că pregatirea mentală și psihologică este indispensabilă unui sportiv care dorește să ajungă în top! Va fi un proces relativ lent, laborios, dar tratat cum se cuvine de ambele părți si bazat pe încredere și prietenie, va aduce rezultatele așteptate.

Edwin va fi prezent alături de Alexandra la toate etapele la care ea va participa și doreste să mulțumească Academiei Titi Aur și instructorului Bogdan Talașman pentru ajutorul pe care aceștia îl dau Alexandrei prin punerea la dispozitie a facilitatilor de antrenament în intersezon.

Dorim să mulțumim partenerilor tehnici și logistici Omega Motorsport care asigură latura tehnică a performanțelor Alexandrei.

Să înceapă 2021! Multa baftă tuturor!

Alexandra este susținută în sezonul 2021 de: UniCredit Leasing, Generali, Tomi și Mobil 1 prin Star Lubricants, alături de partenerii tehnici: GoPro, Omega Motorsport.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri