CNVC - Trofeul Rasnov powered by Pro-X

Rasnov, 15 mai - 16 mai 2021


  Clasamente 2021
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Șapte zile până la startul Campionatului Național de Viteză în Coastă

Data: 03 Aprilie 2021 / Coasta

Brașovul și aria lui metropolitană nu-și dezminte nici în vreme de pandemie renumele de centru al automobilismului sportiv românesc. După startul Campionatului Național de Raliuri Betano, la doar două săptămâni, una dintre stațiunile din top trei ale României, va găzdui prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă a sezonului 2021, Cupa Cheile Grădiștei powered by Pro-X.

La șapte zile față de startul competiției și la trei zile până la închiderea înscrierilor, 30 de piloți se află pe lista provizorie de înscrieri. Printre cei mai grăbiți piloți se numără Campionul Categoriei I, Mihai Leu, dar și cel mai bine clasat pilot brașovean la viteză în coastă în sezonul 2020, Octavian Ciovică (Locul III la Categoria II).

Organizatorii și o echipă condusă de gazda întrecerii, domnul Ovidiu Gârbacea, lucrează de zor la amenajarea traseului. Zăpada căzută în cantități foarte mari cu 10 zile în urmă se lasă greu dusă din minunatul peisaj situat sub Munții Bucegi. Profitând de cele câteva zile rămase și de o prognoză meteo ”prietenoasă”, suntem asigurați că totul va fi pus la punct din punct de vedere al traseului chiar pentru sesiunea de antrenamente suplimentare prevăzute să aibă loc miercuri, 8 Aprilie 2021 și joi, 9 aprilie 2021.

Din păcate, și acest sezon începe cu restricții impuse spectatorilor de pandemie. Astfel, cele mai spectaculoase evoluții vor putea fi urmărite doar la LookTV, partener în 2021 al Federației Române de Automobilism Sportiv) și prin mediul online (YouTube și Facebook).

Lista de înscrieri (PROVIZORIE) a Cupei Cheile Grădiștei powered by Pro-X:
 Lista de inscrieri (PROVIZORIU)

Program Cupa Cheile Grădiștei powered by Pro-X:

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021

 1. 09:00 - Recunoaștere 1
 2. 10:40 - Recunoaștere 2
 3. 12:20 - 13:20 – Deschiderea temporară a circulației
 4. 13:30 - Recunoaștere 3
 5. 15:10 - Antrenament Cronometrat 1
 6. 17:10 - Antrenament Cronometrat 2

 

Duminică, 11 Aprilie 2021

 1. 09:00 - Recunoaștere 4
 2. 10:40 - Recunoaștere 5
 3. 12:20 - 13:20 – Deschiderea temporară a circulației
 4. 13:30 - Concurs 1
 5. 15:30 - Concurs 2

Cupa Cheile Grădiștei powered by Pro-X este susținută în calitate de PARTENER OFICIAL de compania Pro-X.

Parteneri: OmniasigTELL Security & SystemsBOP MotorsportTESS Brașov – dealer autorizat VW și AUDICyclon MotorsportAuto CheluPRINTink SOLUTIONSZizinMedeconCrama GîrboiuA24 AssistanceTehnoStingInfinity Trophy.

Cupa Cheile Grădiștei powered by Pro-X este un eveniment găzduit de Complex Cheile Grădiștei.

Cupa Cheile Grădiștei powered by Pro-X este organizată de Auto Blic Brașov sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție – Serviciul Rutier BrașovInspectoratului pentru Situații de Urgență BrașovBrigăzii Mobile de Jandarmerie Brașov.

Parteneri mediaRock FMZile și Nopți BrașovBiz Brașovautostiri.roNews Bvautorally.roRallyMaxMotorsportNews.

Biroul de presă
Cupa Cheile Grădiștei powered by Pro-X

Raliuri

 • CNRB
 • ERC
 • Sprint
 • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

 • Stiri