Clasamente 2021
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Rămas bun, Adrian Cernea !

Data: 19 Iunie 2021 / Alte competitii

Ziua de sâmbătă, 19.06.2021, s-a transformat în tragedie pentru automobilismul sportiv din România, după ce unul din cei mai buni sportivi din cadrul Campionatului Național de Off Road, Adrian Cernea, și-a pierdut viața în timpul penultimei zile a celei de-a doua etape ale sezonului, de la Slănic Moldova.

Conform primelor informații, echipajul #303 format din Adrian Cernea și Alexandru Tache, urma să traverseze o vale printr-un loc prin care echipajele anterioare lor, trecuseră fără probleme. Din nefericire, se pare că echipajul #303 a fost surprins de nivelul ridicat al râului ce urmau să-l traverseze, mașina Nissan Patrol fiind luată de ape. Doar copilotul, Alexandru Tache a reușit să se salveze, în timp ce, nefericitul pilot, Adrian Cernea, a rămas blocat în mașina de concurs, mașină cu care, a obținut a 9-a poziție în clasamentul „Standard B” la prima etapă a sezonului, de la Sighișoara. Deși competiția s-a întrerupt în secunda următoare, iar forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență împreună cu alte echipaje din concurs și mașini de teren au pornit după Adrian, aceștia găsindu-l fără suflate, câteva sute de metri în aval. 

 Adrian Cernea a devenit campion național al grupei B Trophy în 2018, reușind ca la fiecare competiție la care a concurat să se impună, acesta încheiând sezonul trecut, pe poziția a treia în clasamentul grupei B, alături de același Alexandru Tache care l-a secondat până în ultimele secunde ale vieții sale.

Pe această cale, noi, echipa AutoRally dorim să ne exprimăm regretele sincere pentru dispariția prematură dintre noi a lui Adrian și totodată, transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și apropiaților acestuia.

Dumnezeu să-L odihnească ! 

 

Credite foto - Campionatul Național de Off-Road

 

Articol semnat de,

Cristian OLTEAN.

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri