WRC - Rally Finland

Finlanda, 01 oct. - 03 oct. 2021
www.nesterallyfinland.fi


  Clasamente 2021
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Suninen a părăsit M-Sport Ford WRT

Data: 27 August 2021 / World Rally Championship
  • Deși a împărțit materialul de concurs cu francezul Adrien Fourmaux, sportivul finlandez a declarat că nu va mai pilota pentru M-Sport. Reprezentanții sportivului de 27 de ani au fost cei ce au anunțat încheierea legăturii cu britanicii de la M-Sport Ford. Acest lucru confirmă faptul că Ypres Rally din Belgia a reprezentat ultima participare a lui Suninen în cadrul echipei britanice.

„A sosit momentul să ne luăm la revedere de la M-Sport. Sunt recunoscător că am avut șansa de a fi unul dintre piloții ultimelor sezoane al echipei." - a precizat Suninen

„A fost un parcurs lung din care am învățat foarte multe și mă bucur că am trăit câteva experiențe grozave cu ei (n.r. M-Sport). Cu toate acestea, nimic nu durează veșnic astfel că decis că este momentul să ne retragem și să acceptăm noi provocări.” - a declarat finlandezul. 

 

Suninen a reprezentat M-Sport încă de la începutul anului 2017, în sezoanele din 2019 și 2020 aflându-se la volanul unui Ford Fiesta WRC. De-a lungul celor 5 sezoane petrecute la M-Sport, sportivul din Finlanda a obținut trei podiumuri în Campionatul Mondial de Raliuri.  

 

Suninen a avut un program parțial în 2021, și nu din pricina absenței la anumite etape ci datorită faptului că finlandezul a împărțit materialul de concurs cu francezul Adrien Fourmaux.

 

Foto - M-Sport

 

Articol semnat de,

Cristian OLTEAN. 

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri