CNRB - Raliul Bucovinei

Câmpulung-Moldovenesc, 29 oct. - 30 oct. 2021


  Clasamente 2021
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Raliul Iașului, ultima bătălie pe macadam în Swift Cup 2021

Data: 03 Septembrie 2021 / Raliuri
 • În acest week-end este programată ultima etapă de macadam a sezonului 2021, Raliul Iașului, una dintre cele mai apreciate competiții din întrecerea internă.

Pentru competitorii din Swift Cup, aceasta va fi cea de-a șaptea etapă inclusă în cadrul competiției, încheierea fiind programată odată cu întoarcerea caravanei CNRB pe asfalt, la Raliul Clujului, în perioada 25-26 Septembrie.

Cu dueluri spectaculoase pentru podium și victorie la fiecare cursă din 2021, Swift Cup se anunță din nou una dintre principalele atracții pentru iubitorii Motorsportului din această zonă a țării.

Ediția din 2021 a Raliului Iașului va întâmpina concurenții cu un format puțin modificat față de edițiile anterioare, programând în acest an peste 130 de kilometri cronometrați, împărțiți în nouă probe speciale, noutatea majoră fiind parcurgerea în sens invers față de anii precedenți.

Reintroducerea superspecialei în program în ziua de sâmbătă, după absența acesteia de anul trecut, cât și parcurgerea celebrelor săritori de la Dobrovăț și Piciorul Lupului vor garanta un plus de spectacol pentru cei aflați pe marginea probelor speciale. Acestor motive li se adaugă și lupta strânsă din Swift Cup, nu mai puțin de 10 echipaje aflându-se la start pe modelul Swift Sport.

Cele zece echipaje care vor lua startul în Raliul Iașului sunt:

 

 1. 1. Radu Necula și Adrian Temeș
 2. 2. Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă
 3. 3. David Tarța și Mihai Sandu
 4. 4. Cristi Sugár și Marcus Andreoiu
 5. 5. Artur Luca și Adrian Iliescu
 6. 6. Claudiu Albuț și Radu Ursu
 7. 7. Andrei Gheorghiu și Bogdan Gheorghiu
 8. 8. Alin Nistor și Andrei Brezoski
 9. 9. Reis Suliman și Rareș Badea
 10. 10. Paul Popa și Teodor Gabriel Găină

În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

 

Comunicat de presă

Raliuri

 • CNRB
 • ERC
 • Sprint
 • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

 • Stiri