Suntem pe Facebook

Rareș Tomiță/Alin Moldovan, un sezon de acomodare în RES

Data: 28 Octombrie 2021 / Alte competitii
  • Sezonul 2021 a reprezentat pentru Rares Tomiță și Alin Moldovan primul sezon cu multiple etape parcurse în Romanian Endurance Series.

​​​​​


   Rareș este binecunoscut în lumea raliurilor, datorită participărilor sale din Campionatul Național în ultimii 15 ani de zile, Alin fiind un debutant al acestui campionat, ei formând un nou echipaj împreună.

   “Anul acesta am luat parte la 4 etape ale campionatului la clasa Logan Cup, organizate pe cele doua circuite de viteză din România: Motorpark Adâncata și Transilvania Motor Ring. Am avut parte de un ritm bun, pe care l-am imbunătățit constant , reușind sa ne luptăm pentru podium de fiecare dată, cu mai experimentații noștri concurenți.”

 

   Alin a luat parte pentru prima dată la competiții motorizate , fiind un debutant la Romanian Endurance Series. „Am început sezonul bine cu un loc 3 la cursa regină RES500, urmat de alte două podiumuri și un loc 4. Pentru mine este un vis devenit realitate, acela de a lua parte intr-un campionat oficial, iar Logan-ul Cup este incredibil de distractiv. Am avut parte de dueluri frumoase, curse spectaculoase și o mare dorință de a reveni și în 2022, pentru un program complet.”

   „Dorim să le mulțumim celor care au făcut posibilă participarea noastră în acest sezon în Romanian Endurance Series, parteneri, echipă, familie și prieteni.”

 

Participarea echipajului este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu, susținută de partnerii : Home Design RS, Vila Anca Sibiu, Sport Med Lab.

 

Comunicat de presă

 

 

 

 

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri