CNRB/CNRBM - Raliul Iasului (1,2)

Iasi, 02 sep. - 03 sep. 2022
www.raliuliasului.ro/


  Suntem pe Facebook

Gala Campionilor 2021: Confirmarea prezenței până pe 15 noiembrie

Data: 04 Noiembrie 2021 / Raliuri

Sportivii premiați la Gala Campionilor 2021, eveniment programat pe 27 noiembrie, la Timișoara, la Venue Ballroom & Events, sunt rugați să confirme prezența până la data de 15 noiembrie, ora 12.00, exclusiv la adresa de mail elena.badica@fras.ro.

Evenimentul va avea loc cu respectarea tuturor restricțiilor impuse de autorități, astfel că în momentul confirmării prezenței la adresa elena.badica@fras.ro, fiecare sportiv premiat va trimite și certificatul verde, prin care se atestă vaccinarea sau trecerea prin boală.

Fiecare sportiv va putea fi însoțit de un invitat, excepție făcând minorii, care vor putea fi însoțiți de doi invitați, dar și în cazul invitaților se vor trimite certificatele verzi în momentul confirmării prezenței.

Sportivii care au trimis deja confirmarea prezenței la evenimentul din 27 noiembrie sunt rugați să atașeze și certificatele verzi atât pentru ei, cât și pentru invitați.

FRAS va comunica restul informațiilor (ora, formatul evenimentului etc) privind Gala Campionilor 2021 în perioada următoare.

Vă mulțumim!

Sursa: Federația Română de Automobilism Sportiv

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri