Suntem pe Facebook

24 de ore electrice pe Nürburgring GP! Un vis devenit realitate pentru Mihai Beldie!

Data: 18 Noiembrie 2021 / Alte competitii

   La finalul săptămânii trecute, sâmbătă și duminică, pe binecunoscutul circuit din Germania - Nürburgring, a avut loc în premieră cursa de 24 de ore destinată în totalitate mașinilor electrice. La start a fost prezentă și echipa Eco Drive din România, compusa din piloții: Mihai Beldie, Ciprian Cherciu și Adrian Balota, coordonați de către team manager-ul Severina Beldie, la bordul unei mașini Tesla Model 3 Performance, mașina ce le-a adus și un bine meritat loc 6 în clasamentul general al competiției din 30 de echipe înscrise.

 “A fost o experiență ce mi-o doream de mult timp. Ideea de a participa la o cursă de 24 de ore, pe un circuit atât de titrat precum Nürburgring, combinate cu energia regăsită în zona de pit lane și faptul că am fost în boxele echipelor de Formula 1 și acum, după ce am ajuns acasă, îmi fac pielea de găină.

   Cursa, dacă se desfășura în condiții normale, probabil nu era atât de palpitantă având în vedere vitezele de deplasare a mașinilor electrice pentru a rămâne eficiente, dar vremea a intervenit și a transformat toată cursa într-una plină de adrenalină și multă emoție. Ceața densă, ploaia, oboseala și întunericul au fost mixul necesar transformării cursei într-una plină de răsturnări de situație și chiar răsturnări la propriu. La finalul celor 24 de ore de cursă, venim acasă cu un loc 6 în clasamentul general ce ne motivează ca pe viitor să revenim mai puternici la startul curselor de anduranță din afara țării.” A spus Mihai Beldie la finalul evenimentului.

   Toata aventură, o puteți urmări într-un material video ce suntem siguri că o să vă placă:

 

   Startul la această competiție a fost posibil datorită sponsorului E-Twow, organizatorului competiției EcoGP și partenerilor tehnici: Victron Energy și EV Mag.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri