CNRB/CNRBM - Raliul Iasului (1,2)

Iasi, 02 sep. - 03 sep. 2022
www.raliuliasului.ro/


  Suntem pe Facebook

DECIZIA BIROULUI EXECUTIV FRAS NR. 9 din 26 iulie 2022

Data: 26 Iulie 2022 / Raliuri

Biroul Executiv FRAS s-a întrunit marți, 26 iulie pentru a lua act de decizia ACR transmisă cluburilor CS Savu Racing din Cluj si ACS Rally Spirit Onești de a le anula etapele internaționale anterior aprobate și introduse în Calendarul Internațional FIA.

 

Considerăm decizia Automobil Clubului Român abuzivă, nelegală și îi cerem de urgență să își motiveze acțiunile.

O asemenea decizie, mai ales în cazul Raliului Moldovei, care urmează să se desfășoare săptămâna viitoare, pune într-o situație extrem de dificilă clubul organizator, dar și sportivii înscriși în competiție. Cheltuielile deja asumate pentru pregătirea unei etape internaționale sunt substanțial mai mari și o parte dintre ele, pe lângă taxele aferente, au fost deja achitate de către organizator.

 

Până la clarificarea situației, rămânem susținători fără echivoc ai desfășurării etapelor și asigurăm cluburile noastre membre de întreaga susținere a Federației!

Biroul Executiv al FRAS, după consultarea Comisiei Naționale de Raliuri, a luat act și a aprobat cererea clubului Rally Spirit Onești de a continua pregătirile pentru a organiza etapa Raliul Moldovei în Campionatul Național al României Betano, cu toate noile măsuri care derivă din acest fapt.

 

Biroul Executiv FRAS

 

Norris Măgeanu – președinte

Daniel Ungur – vicepreședinte

Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte

Ioan Badiu – director sportiv

Cristian Notaru – secretar general

Cristina Catrina – director economic

Bogdan Filcea – jurist FRAS

 

Comunicat de presă 

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri