CNVC2 - Trofeul Medias (1)

Medias, 02 oct. - 02 oct. 2022

>


  Suntem pe Facebook

Dominic Marcu a obținut un rezultat notabil la Trofeul Gutâi

Data: 30 August 2022 / Coasta

Dominic Marcu a pilotat în acest weekend prima Tesla Model 3 Performance pentru viteză în coastă din Europa la Trofeul Gutâi, a patra etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Dominic a terminat pe locul 8 în clasamentul general și pe locul 1 la electrice, rezultat în urma căruia și-a adjudecat al doilea titlul consecutiv la clasă.

A fost o etapă foarte frumoasă, unde am fost susținut de pe margine de publicul maramureșean. Temperatura ridicată m-a făcut să schimb strategia inițială și astfel am putut să fiu mai bun cu fiecare urcare. Mașina s-a comportat foarte bine și sunt încântat de faptul că am terminat încă o etapă din CNVC cu un rezultat bun. Abia aștept să ne revedem!, a declarat Dominic Marcu.


Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă va fi la Câmpulung Muscel, pe 17-18 septembrie. 

Materializarea primei Tesla Model 3 Performance din Europa destinată exclusiv competițiilor de tip hillclimb a fost posibilă datorită partenerilor E.ON, George - primul banking inteligent din România, o inovație BCR, Netbet, Klintensiv, Hama, Tecnet, Plus Autotrade.

Pe Dominic Marcu îl puteți urmări pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe social media Facebook, Instagram, TikTok și YouTube.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri