CNRB/CNRBA - Raliul Clujului (1,2)

Cluj-Napoca, 07 oct. - 08 oct. 2022
www.raliulclujului.ro/


  Suntem pe Facebook

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu continuă lupta pentru titlu la Raliul Iașului

Data: 01 Septembrie 2022 / Raliuri
  • Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, copilotul său, vor lua startul în acest weekend în Raliul Iașului, etapa a șaptea din Campionatul Național de Raliuri Betano. Echipajul sibian va concura cu modelul Skoda Fabia Rally 2 preparat de AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

   Cu două victorii, două clasări pe podium și un loc patru în acest sezon, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au adunat 187,6 puncte și ocupă prima poziție în clasamentul general, înaintea Raliului Iașului, etapa a șaptea din Campionatul Național de Raliuri Betano.

   Etapa pe macadam are un coeficient de 1,2 și se va desfășura în perioada 2 – 4 septembrie. Vineri, în prima zi a raliului, startul festiv este programat la ora 19:30 și este urmat imediat de super speciala Râpa Galbenă pe străzile din centrul orașului. Sâmbătă și duminică sunt programate celelalte 8 probe speciale, câte două treceri pe Cioca Boca și Mădârjac în ziua a doua, și câte două treceri pe probele Păun și Dobrovăț programate duminică. Raliul Iașului are în total 134 km de probe speciale.

   “Pentru noi este cu siguranță una dintre cele mai grele etape din campionat. Lupta pentru titlu este foarte strânsă și nu-mi doresc decât să avem un parcurs cât mai bun și să fim rapizi pe probe”, a spus Sebastian Barbu.

 

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Stake, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

 

Sursă foto -  arhivă Sebastian Barbu

 

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri