CNVC2 - Trofeul Medias (1)

Medias, 02 oct. - 02 oct. 2022

>


  Suntem pe Facebook

Dominic Marcu și Tesla prezenți la Startul Tofeului Câmpulung Muscel

Data: 13 Septembrie 2022 / Coasta

În acest weekend are loc următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă la Câmpulung Muscel. Dominic Marcu va pilota Tesla Model 3 Performance, fiind proiectul cu care ne-a surprins în acest sezon. Competiția se dispută pe traseul de la Lerești - Voina, în zona turistică de la barajul Râușor, o locație superbă, care a devenit un element de tradiție în Campionatului Național de Viteză în Coastă. 

Dominic abordează cu optimism etapa. El vine după o clasare bună runda precedentă, la Trofeul Gutâi.

Voi lua startul pentru prima dată cu Tesla pe traseul de trei kilometri, unul dintre cele mai populare din calendarul campionatului. Este o locație pe care o cunosc și la care revin cu drag. Anul trecut am fost plăcut surprins de buna organizare și de publicul numeros. Mulțumesc organizatorilor și autorităților locale care asigură condiții foarte bune pentru desfășurarea evenimentului. Îmi doresc să fie vreme frumoasă și iubitorii de motorsport din zona Argeș să vină în număr cât mai mare pe traseu și să susțină caravana vitezei în coastă. Sezonul se aproapie treptat de final și vreau să mențin ritmul ridicat și să fiu mai rapid cu fiecare urcare”, a declarat Dominic Marcu.

La start s-au înscris până în prezent peste 70 de piloți, inclusiv clasa automobilelor electrice devenind din ce în ce mai populară.

Dominic este gata de start și pornește cu bateriile încărcate, utilizând la fiecare etapă stația de incarcare E.ON Drive.

În participarea primei Tesla Model 3 Performance din Europa destinată exclusiv competițiilor de tip hillclimb, Dominic Marcu este susținut de partenerii săi E.ON, George - primul banking inteligent din România, o inovație BCR, Netbet, Klintensiv, Hama, Tecnet și Plus Autotrade.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri