To be announced

TBA, 18 aug. - 21 aug. 2022


  Suntem pe Facebook

Iliescu Adi ( Pilot )

Nume:Iliescu
Prenume:Adi
Data nasterii:1996-08-06
Locul nasterii:Bucuresti
Profesia:Elev
Hobby-uri: Fotbalul si toate sporturile cu motor
Debut:2003 Karting
Cariera

2018Ocupa locul 3 la Clasa 11.
2017Campion grupa A
2014Campionul clasei A si al clasamentului juniorilor. Devine vicecampion la echipe alaturi de echipa Autotehnica.
2013Campion in clasamentul rezervat juniorilor, locul 3 la A2.(Renault Clio RS)
2012Dupa absolvirea cursurilor la “Scoala de Pilotaj Stefan Vasile" obţine dispensa de vârsta necesară participarii în “Campionatul Naţional de Viteza în Costă Dunlop” fiind cel mai tanar pilot care a luat startul pana în prezent(15 ani si 7 luni) pe Dacia Logan la grupa H clasa 2 (maşini cu o capacitate mai mica de 1600 cm), reuşind la sfarşitul anului sa obţina titlul de campion naţional la clasa Juniori si locul 4 la grupa H2. Rezultatele in cursul anului au fost: trei locuri 1 la Juniori, opt locuri 2 la Juniori si un loc 2 la grupa A clasa 3; un loc 3 la Debutanti si două locuri 3 la grupa H clasa 2. La sfarşitul anului obţine titlul de “Cel mai fair play sportiv al anului” înmânat de domnul Virgil Ianţu în cadrul eventimentului “Motorsport Christmas”.
2011Revine in motorsportul românesc, participând cu o Dacia Logan in “Campionatul Naţional de Indemanare Auto”. In această competitie a fost cel mai tanar pilot (14 ani). Am Reuseste sa obţina 4 locuri 2 la Juniori şi un loc 3 tot la aceeaşi grupă in cele cinci etape la care participa. BIlanțul anului a fost: titlul de vicecampion naţional la clasa Juniori, locul 4 la general şi locul 3 la echipe.
2007Cu o variantă imbunataţita a kartului Lenzo şi cu o sesiune de teste premergatoare începerii noului sezon competiţional, participând tot în “Campionatul Naţional de Karting Gatorade”, Adi reuseste să seteze kartul excelent, astfel că de la prima etapă obţine pole-position, dar rezultatul in cursă a fost influențat de un abandon tehnic. Pe parcursul anului obţine un loc 3 şi un loc 1, restul rezultatelor fiind în apropierea podiumului. Are ocazia să i-a startul la o etapă din cadrul ”WSK-World Series Karting” (competiție desfășurată la nivel mondial). Acesta a fost şi ultimul an de karting. Din cauza motivelor financiare fiind fost nevoit sa renunţe la acest sport.
2006 Achizitioneaza propriului kart (Lenzo Kart) şi are buget pentru un sezon complet in Campionatul Naţional de Karting Gatorade. Rezultatele nu au intarziat sa apară, reuşind in manşele de calificari performanţe lăudabile, însa în momentul cursei, diferenţa dintre materialele de concurs era vizibilă şi astfel e nevoit să se mulţumeasca cu rezultate mai modeste.
2005Trece la clasa Mini(Copii cu vârsta cuprinsă intre 10 și 12 ani si karturi de 60CC). Pentru această schimbare e nevoit să sacrifice acel an pentru acomodarea cu noul material de competiţie.
2004Pe acelaşi kart pus la dispoziţie de “SKH - Şcoala de Karting Herastrau”, i-a startul tot la atâtea etape ca şi în anul precedent insă de data aceasta reuseste să isi imbunătăţeasca performanţele.
2003Cu o dispensă de varstă a luat startul in Campionatul National de Karting, prima etapa fiind pe circuitul AMCKART, evoluând pe un “Top Kart” cu un motor de 50cc. Din pacate a concurat doar la câteva etape unde reuseste de fiecare dată o clasare in primii 10 piloţi ai clasei Pufo (copii cu vârsta cuprinsă intre 8 şi 10 ani si karturi de 50CC).
2002Urmeaza primele cursuri de pilotaj la “Şcoala de Karting Herastrau”. Dupa terminarea şcolii de pilotaj, este cooptat in echipa de curse “Şcoala de karting Herastrau”.

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri