Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Cupa Romaniei - SIbiu Centenar Romania 100

Data: 27 Octombrie 2018 / Alte competitii

Articol preluat de pe www.tribuna.ro


Sâmbătă, pe DJ 106 D, între Poplaca și Rășinari, ”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” la viteză în coastă.

Sezonul automobilistic sibian se va încheia sâmbătă, 27 octombrie, când este programată competiția de viteză în coastă ”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100”. Evenimentul este organizat de Sibiu Rally Team și se va desfășura pe DJ 106 D, între localitățile Poplaca și Rășinari.

”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” este un concurs destinat în special amatorilor. Organizatorii mizează pe o prezență de aproximativ 35 de participanți. Înscrierile sunt deschise până vineri la prânz (ora 14:00). Până aseară, deja peste 30 de concurenți își anunțaseră deja intenția de a lua startul acestui eveniment.

”Este pentru prima dată în ultimii ani când la Sibiu este organizat un concurs de viteză în coastă. Am optat pentru drumul dintre Poplaca și Rășinari, un traseu deosebit, care pune la grea încercare abilitățile concurenților. Drumul este foarte bun și sunt sigur că evenimentul va avea succes. Este, de asemenea, prima competiție automobilistică din ultimii ani, de la Sibiu, care va avea premii în bani. ”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” este destinată în special amatorilor. Ne dorim ca acest eveniment să fie un nou început în acest sport. Prin ”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” ne dorim să atragem la astfel de evenimente tinerii talentați, care visează la o carieră în automobilism. Sperăm să fim o rampă de lansare pentru mulți dintre ei. Fiecare concurent va parcurge traseul de câte 8 ori. Primele două treceri vor fi pentru recunoașterea traseului, următoarele trei, de antrenament, iar ultimele trei vor fi cronometrate. În clasamentul final vor conta cei mai buni doi timpi ai fiecărui concurent”, a declarat Dan Magoș, organizatorul evenimentului.

”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” este o competiție inclusă pe Agenda Cultural - Sportivă 2018 și organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, al Consiliului Județean Sibiu, al Poliției Rutiere Sibiu, Jandarmieriei Sibiu și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Organizatorii mulțumesc partenerilor Matec, Ghuring și Direcției Județene pentru Tineret și Sport.

Regulamentul competitiei

• Regulament particular

Program închidere circulație
”Cupa României - Cupa Sibiului Centenar România 100” închide circulația pe traseul dintre Poplaca și Rășinari, sâmbătă, 27 octombrie, pe DJ 2016D în intervalele orare 9:00 și 14:00, respectiv 14:30 și 18:30.

Sursa: www.tribuna.ro

 

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri