CNVCT - Trofeul Gutai

Baia Mare, 29 aug. - 30 aug. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Imposibil de ….. pensionat!!!!!

Data: 02 Aprilie 2019 / Coasta

A luat startul la douazeci si patru de etape de viteza in coasta in ultimii patru ani si a castigat douazeci din ele. Atunci cand motorul Panterei a cedat, a luat startul la patru etape de viteza pe circuit in 2018 si le-a castigat pe toate. Tot in 2018, a luat startul la doua etape de super rally si le-a castigat pe amandoua. A fost invitata la FIA Masters 2018 si a fost desemnata unul dintre cele mai frumoase automobile din concurs.

Catalin i-a anuntat pensionarea in repetate randuri dar Phoenix se incapataneaza sa ramana pe traseele competitiilor dedicate automobilelor istorice. Si bine face, pentru ca toate rezultatele de mai sus au insemnat tot atatea momente de bucurie. Nu pentru cupe ci pentru inca o lectie invatata, pentru o franare mai tarzie, pentru o trasa mai buna, pentru o viteza pe viraj mai mare.

La fel ca in 2018, Phoenix ar fi trebuit sa-i lase locul Babei Dochia, un alt GTV, cu alte specificatii. Catalin a hotarat sa amane, insa, momentul acesta pana la Raliul Argesului. In aceasta perioada, Baba Dochia va fi testata si re-testata pana cand totul va fi impecabil. Iar Phoenix va savura din nou Rasnovul, etapa de la care a lipsit din 2015.

“Desi Phoenix are 4 victorii la multe etape de viteza in coasta in ultimii 4 ani, la Rasnov a fost doar in 2015. In fiecare an, dupa 2015, a aparut ceva care m-a impiedicat sa particip la Trofeul Serus cu Phoenix. Poate si din acest motiv, universul a ales pentru 2019 ca Phoenix sa fie prezenta pe Valea Cetatii.

Inainte de fiecare cursa la care a participat in 2019 o mangaiam si ii ziceam sa facem o ultima cursa frumoasa impreuna si niciuna nu a fost ultima. M-am invatat minte si nu ii mai spun ca este ultima ci inca una.

Sper sa ne bucuram de doua zile frumoase de concurs in acest weekend si sa avem parte de un public numeros la start, la Pestera, in primul ac de par si la sosire.” a declarat Catalin-Cedric Ghigea.

La fel ca in 2018, partenerii lui Catalin sunt Autoitalia - importator Alfa Romeo, Foerch, Oldtimer Studio si publicatia Racing Wheels. Din 2019, insa, Catalin si automobilele sale au un nou partener tehnic, si anume, Motul. “As vrea sa multumesc companiei Yacco pentru frumosul parteneriat din ultimii ani. Din 2019, insa, automobilele mele vor fi lubrifiate si racite de produse Motul. Sper ca, alaturi de Motul, sa avem curse la fel de frumoase si rezultate pe masura istoriei acestei marci.”

 

Comunicat de presa

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri