CNVCT - Trofeul Gutai

Baia Mare, 29 aug. - 30 aug. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Trofeul SERUS Rasnov: Lucian Radut, cel mai rapid in prima mansa de antrenamente

Data: 06 Aprilie 2019 / Coasta

La volanul unui Mitsubishi Lancer Evolution, Lucian Radut a obtinut cel mai bun timp al mansei intai de antrenamente din cadrul Trofeului SERUS Rasnov, prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta 2019. Radut a parcurs traseul de pe Valea Cetatii intr-un minut si 52,824 secunde. Mihai Leu s-a clasat al doilea, la peste 3 secunde in urma lui Radut, in timp ce Lucien Hora a avut al treilea rezultat.


                                                                                      Foto: RallyZoom.ro

Lucian Radut si-a imbunatatit considerabil timpul obtinut in recunoasteri, reusind timpul de referinta al primei manse de antrenamente cronometrate de la Rasnov. Cel mai apropiat rival al sau a fost Mihai Leu care, la bordul unui Ferrari 458 Challenge Evo, a ajuns la finish cu o intarziere de 3,212 secunde. Clasat primul in categoria GT, Leu a reusit sa fie mai rapid cu o secunda si jumatate decat Lucien Hora, acesta din urma revenind in campionat cu monopostul Lola B99/50. Emil Nestor (Norma 1720 FC) s-a clasat al patrulea in cadrul primei manse de antrenamente, in fata lui Calin Fagadar (Mitsubishi Lancer EVO IX) si a lui Marian Nica (Audi R8).


                                                                                     Foto: Rally Cow

Cu a sa Dacia STCC, Costi Stratnic a obtinut al saptelea rezultat din clasamentul general, fiind ultimul concurent care a facut urcarea intr-un timp mai mic de doua minute. Lui Vali Porcisteanu si noului sau Citroen C3 R5 pe care il va folosi in raliuri le-a revenit cea de-a opta pozitie, fiind urmat de Dani Otil (Radical SR4) si Silviu Dumitrescu (Osella PA21/E2). Calin Manitiu a fost cel mai rapid pilot al grupei N iar Bogdan Ungureanu al grupei A. Catalin Cedric Ghigea (Alfa Romeo Alfetta GTV) a fost cel mai rapid reprezentant al istoricelor. Din cauza unei probleme tehnice, Bogdan Cuzma nu a luat startul in prima mansa de antrenamente. 

Ordinea la start in mansele de concurs de maine va fi stabilita dupa cea de-a doua urcare de antrenamente cronometrate.

Rezultatele LIVE pot fi urmarite aici.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri